FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au scos săbiile » Rednic îl acuză pe Negoiță, iar dinamoviștii îi oferă o replică tăioasă antrenorului

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 00:00

Săgeți, din nou, între fostul antrenor al "câinilor", Mircea Rednic, și Ionuț Negoiță, după ce s-a oficializat și transferul lui Miha Mevlja la Rostov pentru 700.000 de euro.

"Puriul" a atacat, mai întâi, la DigiSport: "Dacă rămâneam eu, nu plecau nici Mevlja, nici Puljici, nici Bicfalvi. Jucătorii pe care i-am adus eu se vând bine. De aceea și domnul Negoiță n-a fost de acord cu acea clauză de 10% pe care am cerut-o eu pentru mine la vânzarea jucătorilor mai departe. Oferte au venit pe jucătorii aduși gratis de mine: Mevlja, Palici, Anton, Gnohere. Vrei numai tu să iei bani pe jucători?! Domnul Negoiţă ar face bine să ţină de aceşti jucători, pe care eu i-am adus gratis, şi să-i vândă ca Gigi Becali, pe bani mulți. Dar pentru asta trebuie să le dea salarii de 10.000 de euro și să joace în cupele europene cu Dinamo".

Patronul roș-albilor n-a dorit să continue disputa verbală cu Rednic, însă ceilalți oficiali ai clubului au explicat decizia transferului lui Miha Mevlja: "Fundașul a dorit să plece în Rusia, într-un campionat foarte puternic, la o formație ce joacă împotriva lui Bayern Munchen. Va sosi un fundaș cel puțin de nivelul lui Mevlja. Iar Rednic a avut liber în a aduce numeroși jucători, doar în parte au existat confirmări. Dar să nu uităm de Râmniceanu, Ghomsi, Starokin, Bartalsstovu, Kortzorg, Batin, Himcinschi sau Shalaj, fotbaliști care nu au confirmat nici pe departe investițiile făcute, consumându-se eronat peste 150.000 de euro".

"Era o șansă foarte importantă pentru cariera mea. Sper să am evoluții foarte bune, știu că merg la un alt nivel și sunt așteptări imense"
Miha Mevlja, fundaș Rostov

"Bizonul" continuă

Harlem Gnohere nu s-a transferat în Europa nici măcar în ultima zi de mercato, mai are posibilitatea doar a unei plecări în Asia. Totuși, dinamoviștii susțin că atacantul nu va pleca până la iarnă, cel puțin, francezul nedorind încă să-și prelungească acordul scadent vara viitoare. Chiar și Mircea Rednic a confirmat că vârful va rămâne, fiica sa, Luana, impresariindu-l pe jucător.

Nistor la debut

Dinamo a învins aseară pe Dunav Ruse, scor 3-2, într-un amical cu liderul la zi din Bulgaria. Pentru "câini" au marcat Palici, Hanca și Lazăr. "Câinii" au început cu Cobrea - Corbu, Dudea, M. Popescu, Oliva - Hanca, Busuladzici, Palici - P. Petre, Gnohere, Lazăr. Au intrat la începutul reprizei secunde Dan Nistor, Marici, Târcoveanu și D. Popa. "Sper să câștigăm campionatul. Vreau să șterg perioada neagră din Franța și să închid gura unei anumite persoane care a vorbit urât despre mine. Dinamo e o echipă-emblemă, trebuie să fie sus", a spus Nistor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mihai_8623
mihai_8623  •  03 Septembrie 2016, 00:31

haha 150k risipiti pe 8 jucatori.... bani de`o ciorba la Steaua, cam atat lua tade in cateva luni :))))

corsair83
corsair83  •  02 Septembrie 2016, 11:13

Saracuule si nesatulule care esti..daca taceai filozov ramaneai-- te plangi ca un club de talia lui Dinamo a risipit 150.000 pe 8 transferuri? Chiar in halul asta a ajuns Dinamo? Cu cei 700.000 luati pe Mevlija adus gratis de Rednic ne dai de inteles ca poti transfera vreo 3 loturi de 11 jucatori pentru Dinamo? Blestemul la Dinamo continua , nici nu putem spune ca am iesit din insolventa...sperante pentru viitor 0...pt grupele Europa League nici atat...asteptam in schimb iarna sa vedem ce oferte mai primim pentru jucatorii ramasi in lot

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Septembrie 2016, 10:55

*** Ne-am dat seama imediat. Si e bine. Hei, hei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează