FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 4-1

Aurelian Chițu l-a făcut praf pe Iulian Călin după ce a fost eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm toți de fotbal. Parcă nu avem voie să câștigăm”

Aurelian Chițu, eliminat, foto: captură de ecran Prima Sport +19   FOTO
Aurelian Chițu, eliminat, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 16:01 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 16:33

FC Botoșani - FCU Craiova 4-1. Aurelian Chițu (33 de ani), atacantul oltenilor, a răbufnit la finalul partidei și a lansat un atac dur la adresa „centralului” Iulian Călin, după greșelile de arbitraj comise.

Chițu a fost eliminat în minutul 70 după ce a văzut două cartonașe galbene în decurs de 5 minute. Al doilea, acordat extrem de ușor după un presupus fault la Andrei Miron. Vârful oltenilor l-a făcut praf pe Iulian Călin la finalul partidei.

Gafă de curtea școlii în FC Botoșani - FCU Craiova » Portarul oltenilor s-a făcut de râs și a luat un gol de „Cascadorii râsului”
FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 4-1
Gafă de curtea școlii în FC Botoșani - FCU Craiova » Portarul oltenilor s-a făcut de râs și a luat un gol de „Cascadorii râsului”

Aurelian Chițu a izbucnit la finalul partidei dintre Botoșani și FCU Craiova: „E rușinos”

Chițu a acuzat în termeni duri arbitrajul la finalul meciului. Jucătorul celor de la FCU Craiova a explicat faptul că penalty-ul moldovenilor a fost acordat extrem de ușor, iar cartonașul roșu primit a fost dictat mult prea ușor.

„Aş vrea să spun că la începutul meciului domnul arbitru mi-a spus că nu vrea să iasă în evidenţă, că noi trebuie să ieşim în evidenţă. Este ruşinos. Mâine se va trece cu vederea şi se va uita tot.

Nici nu a fost vorba de penalty. Cartonaş roşu nu mai zic. Doar dacă vrei să ieşi în evidenţă, cum ai zis să nu faci la începutul meciului. Ce să mai zic?! A stricat jocul. Noi am jucat foarte bine 40-60 de minute.

Nu a fost nimic (n.r. - la faza în care a fost eliminat pentru al doilea galben). Poate dai fault. Niciodată nu poţi să dai roşu. Altfel, ne lăsăm toţi de fotbal. E un moment foarte greu pentru noi. Parcă nu avem voie să câştigăm.

Am început mai greu repriza a doua. Dacă dai acel penalty... Nu mai avem voie să ne atingem, nu mai suntem bărbaţi. Şi acest domn arbitru este... Şi cei de la Botoşani au stat numai pe jos. Nu am ce să le spun lor”, a explicat Aurelian Chițu, potrivit digisport.ro.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a ajuns pe loc direct retrogradabil și riscă să încheie etapa pe ultimul loc în cazul în care Dinamo o va învinge pe Poli Iași.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Match Preview - CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri:

Arbitraj PRAF la Botoșani - FCU Craiova: penalty clar, întors cu VAR + eliminare ușoară
FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA
Arbitraj PRAF la Botoșani - FCU Craiova: penalty clar, întors cu VAR + eliminare ușoară
Ziua în care FCSB și-a urât limitele » Ce s-a întâmplat ultima dată când Dan Petrescu a condus-o din umbră pe CFR Cluj
CFR Cluj - FCSB
Ziua în care FCSB și-a urât limitele » Ce s-a întâmplat ultima dată când Dan Petrescu a condus-o din umbră pe CFR Cluj

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
pufulina4
pufulina4  •  17 Aprilie 2024, 17:52

Mai oameni buni, haideți să analizam corect, haideți sa ved5 de ce dtigai ca v-au furat?! 1. În prima repriza v_au scăpat de un penalti pt Botoșani la un fault evident în careu. 2 În repriza a 2-a Botoșani a primi un penalti corect. 3 la primul galben luat de chitu a primit un carton galben corect pt proteste 4.La cartonul 2 eonat acordat. Dar după tactica total greșită nu poți la 1-1 sa mai încasezi încă 3 goluri??? Hai sa fim serioși nu arbitrajul a fost de vina. O seara buna

mehigh_ms
mehigh_ms  •  15 Aprilie 2024, 08:00
Postat de parachioara5 pe 14 Aprilie 2024, 16:59

...de ce nu va retrageti ?...nu vedeti ca toti va bat toti va injura toti ...

nici noi nu intelegem de ce nu te retragi! numai prostii debitezi!

TudorLzr
TudorLzr  •  14 Aprilie 2024, 22:31

Eliminare total eronata, nici vorba de fault, in nici un caz al doilea glaben. De aici si scorul ... Cine s-a uitat la meci intelege ce zic!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează