FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 4-1

FOTO Gafă de curtea școlii în FC Botoșani - FCU Craiova » Portarul oltenilor s-a făcut de râs și a luat un gol de „Cascadorii râsului”

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 15:40 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 16:07

FC Botoșani a obținut o victorie uriașă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, 4-1 cu FCU Craiova. Ultimul gol al moldovenilor a fost marcat după o gafă uriașă a portarului Ionuț Gurău (25 de ani).

Trupa lui Bogdan Andone i-a dat lovitura de grație rivalei în minutul 90+1, când Eduard Florescu a stabilit scorul final. Cu ajutorul portarului oltenilor.

FOTO. Ionuț Gurău, gafă incredibilă în FC Botoșani - FCU Craiova

+5 FOTO

După o pasă în adâncime, peste linia defensivă a oltenilor, mingea a ajuns la Enzo Lopez, cel care a marcat două goluri. Atacantul de la FC Botoșani i-a pasat pe poziție viitoare lui Eduard Florescu, care s-a demarcat între fundașii adverși. Deși se afla într-o poziție bună, Florescu și-a făcut greșit pașii și a lovit greșit mingea.

A „șters” balonul, care abia s-a îndreptat spre poarta oltenilor. Și se părea că Ionuț Gurău nu va avea nicio problemă în a reține mingea. Cu toate astea, portarul oltenilor a făcut o gafă incredibilă. A scăpat mingea în poartă, iar fotbaliștii lui Bogdan Andone au început petrecerea.

Acesta a fost al 11-lea gol marcat de mijlocașul ofensiv de 26 ani, în 35 de meciuri. Și primul în play-out.

Gurău, titular după ce Robert Popa a intrat în conflict cu șefii FCU Craiova

Gurău e la al treilea meci ca titular la FCU Craiova. El a intrat în poartă după ce rivalul său, Robert Popa, a intrat în vizorul lui Adrian Mititelu jr. Totul a început după ce pe 31 martie, după 1-2 cu Oțelul, portarul a spus că vestiarul oltenilor e dezbinat: „Nu vreau să zic așa, dar sunt și alte interese la mijloc, nu mai avem numitor comun. În vestiar, da. Poate unii se gândesc să plece, că li se termină contractul. Nu vreau să... Asta consider eu. Încercăm să facem o echipă, dar unii sunt individualiști”.

Iar apoi a urmat o replică dură. „Bine, Popa e obișnuit cu aceste declarații tâmpite. Popa, care susținea că l-am scos din echipă, că am vrut să-l bat. Are niște tulburări de personalitate câteodată. Dar e un portar foarte bun, eu cred în el. Are niște scăpări la interviuri, poate și din frustrare, poate din cauza vârstei. Un semnal de alarmă poate da doar antrenorul sau patronul”, a spus Mititelu jr.

Cu 10 zile înainte, Robert Popa făcuse o altă declarație șocantă, la adresa lui Marcel Pușcaș, directorul general al celor de la FCU Craiova. „E un figurant în conducere care se intitulează drept bunicul meu și dă în cap jucătorilor tineri. Spune ceva în față, apoi vine în presă și m-a scos pe mine țap ispășitor pentru meciul cu CSU. Vorbim de un meci frumos, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”.

Iar Adrian Mititelu l-a criticat dur: „Nesimțire/Iresponsabilitate/Dezamăgire/ Robert Popa continuă să uimească! Nu cu prestațiile din meciurile Științei, ci cu declarații tâmpite!”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Arbitraj PRAF la Botoșani - FCU Craiova: penalty clar, întors cu VAR + eliminare ușoară
FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA
Arbitraj PRAF la Botoșani - FCU Craiova: penalty clar, întors cu VAR + eliminare ușoară
Pițurcă dezvăluie: „Lucescu a vrut să antreneze Steaua” + Iese la atac: „Noi n-am fost ajutați de absolut nimeni. Dinamo avea puterea”
DEZVĂLUIRE
Pițurcă dezvăluie: „Lucescu a vrut să antreneze Steaua” + Iese la atac: „Noi n-am fost ajutați de absolut nimeni. Dinamo avea puterea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează