FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

FC Botoșani a anunțat a patra plecare din această vară

Ayrton Mboko (nr 14) a plecat de la FC Botoșani. 
Foto: Imago
Ayrton Mboko (nr 14) a plecat de la FC Botoșani. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 10:46 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 11:04

FC Botoșani a anunțat, astăzi, despărțirea de fundașul dreapta belgian Ayrton Mboko (25 de ani), fotbalist sosit în iarna acestui an în Moldova, de la Farul Constanța. 

Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”
DINAMO
Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

Ayrton Mboko a plecat de la FC Botoșani 

La FC Botoșani, Ayrton Mboko a jucat 8 meciuri și a dat două pase de gol. A mai trecut prin carieră pe la Standard Liege (Belgia), Union St. Gilloise (Belgia), Beerschot (Belgia), Academica Clinceni și Farul Constanța. 

La Clinceni, Ayrton Mboko a jucat în perioada februarie 2022- iulie 2022 și a contabilizat 7 apariții, fără vreo realizare. La Farul a evoluat între iulie 2022 și ianuarie 2023, adunând însă numai un meci, în acest sezon, în Cupa României Betano (CSM Alexandria - Farul 2-2, în faza grupelor). 

Mulțumim, Ayrton Mboko!
FC Botoșani anunță despărțirea de fundașul dreapta Ayrton Mboko, după o jumătate de sezon petrecută de acesta pe „Municipal”. Apărătorul belgian a evoluat în „roș-alb-albastru” în opt partide, reușind să contribuie cu două pase decisive.
Îi mulțumim lui Ayrton pentru perioada petrecută alături de noi și îi dorim mult succes în continuare!

-comunicat FC Botoșani

Bursa transferurilor la FC Botoșani 

  • Antrenor: Marius Croitoru (nou)
  • Veniri: Răzvan Began (Sepsi)
  • Reveniri: Martin Remacle (U Cluj), Adrian Chică-Roșă (FC Brașov), Andrei Ureche (FC Brașov), Adrian Moescu (Ceahlăul), Bogdan Filip (Foresta Suceava)
  • Plecări: Eduard Pap (ETO Gyor), M. Roman I (retras), George Dragomir (Poli Iași), Ayrton Mboko (liber)

Citește și: 

Are ofertă de la Gigi Becali, dar și de la arabi și nu s-a mai întors la echipă! Ce se întâmplă cu atacantul de Liga 1 care are clauză de 500.000 de euro

Borja Valle a făcut cunoștință cu Giuleștiul » Când se va alătura lotului de la Rapid

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează