FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Bănel Nicoliță ar putea reveni în Liga 1 » Clubul care l-a ofertat

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 12:54

La doar o zi după ce și-a reziliat contractul cu Aris Limassol (detalii AICI), Bănel Nicoliță a primit și rima ofertă de la o grupare din Liga 1. Mijlocașul de 32 de ani este dorit de lanterna roșie Juventus București.

Deși ar fi mai tentat să rămână în străinătate, Nicoliță nu exclude complet nici varinata revenirii în Liga 1, dacă nu va găsi un contratc suficient de bun în afară, anunță Pro X.

În condițiile în care Juventus București pregătește o remaniere a lotului, Nicoliță ar putea fi un lider în vestiarul echipei antrenate de Marius Baciu și Eik Lincar.

După 22 de runde disputate în Liga 1, Juventus București este pe ultimul loc, cu doar 9 puncte, la șase în spatele lui Sepsi și Gaz Metan Mediaș și cu șanse mininme de a se salva de la retrogradare.

În România, Bănel Nicoliță a fost legitimat ultima oară la ASA Târgu Mureș, în primele șase luni ale leui 2017.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Decembrie 2017, 16:28

Nu am înțeles niciodată ce s-a întamplat, *** altfel nu imi explic cum a apărut langă Bănel care e un băiat buna dar.... e cam aceeași chestie ca la Seal și Heidi Klum numai că acolo a fost altceva și anume o răzbunare a divei pe Flavio Briatore cu care avea și un copil.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Decembrie 2017, 14:43

Mai are o oferta de la F.C. ***,cred ca-i da curs.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close