FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Bani pentru Edward Iordănescu » Craiova încearcă să-l vândă pe Carlos Fortes în Maroc + în ce situația mai e Florin Gardoș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 14:38

CRAIOVA // În dizgrația oltenilor, atacantul Carlos Fortes este aproape de a semna cu Ittihad Tanger, locul 15, o fostă campioană a Marocului.

Oltenii speră să obțină bani pentru cedarea atacantului pe care au plătit 200.000 de euro anul trecut. Portughezul de 25 de ani a ajuns în Maroc să-și negocieze contractul.

Un eventual transfer contra cost ar rezolva și problema finanțatorului oltean Mihai Rotaru, care ezită să achite integral clauza de 200.000 de euro pentru eliberarea lui Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș. 

Gardoș: „Sunt aproape 100%”

Florin Gardoș s-a accidentat cu Sabail (3-2), în luna iulie 2019, de atunci n-a mai jucat. Marți, a plecat cu oltenii în Antalya. 

„Din punct de vedere medical, sunt aproape de sută la sută. Singurele lucruri pe care nu am putut să le fac au ţinut de duelurile unu la unu. Sper că m-au părăsit ghinioanele. 

Când am fost OK cu picioarele, mi-am rupt nasul, deci tot timpul a fost ceva. Despre domnul Pițurcă, deși nu am apucat să lucrez cu dânsul aici, ci doar acum 10 ani la Steaua, mie îmi pare rău că a plecat. Aveam o relaţie bună" , a declarat Gardoş.

Vezi și: 

UPDATE EXCLUSIV Edward Iordănescu, șanse mari să ajungă la CS Universitatea Craiova » Toate detaliile mutării + Gazul a refuzat prima ofertă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  08 Ianuarie 2020, 18:13

fortes si gardos ar trebui vanduti

dansy
dansy  •  08 Ianuarie 2020, 15:09

Sa dea Dumnezeu sa te refaci si sa joci ,La fel si pentru Colici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close