FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Basarab Panduru a făcut praf un dinamovist după deryb-ul cu FCSB: "E o umbră, nu poate nici să fugă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 10:18

Analistul Basarab Panduru a criticat în termeni duri evoluția dinamovistului Jeremy Bokila din derby-ul FCSB - Dinamo 1-0. 

"Bokila n-a jucat nimic, este umbra jucătorului care a fost în trecut pe la noi. Nu joacă absolut nimic, nu poate să fugă în primul rând. Totul la el este o poezie, o veselie. Când intră în posesia mingii, nu are nicio treabă", a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

Bokila a fost introdus în minutul 58 al derby-ului cu FCSB, neavând însă nicio realizare. După meci, jucătorul a fost criticat de directorul general Adrian Mutu (detalii, aici)

Citește AICI cronica partidei FCSB - Dinamo 1-0

Vezi și: FOTO EXCLUSIV Consolare după derby » Unde a fost surprins un dinamovist criticat! Și un stelist a procedat la fel după un meci 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
redbuldog
redbuldog  •  25 Septembrie 2017, 15:31

Dah,din pacate asta e adevarul..in ultimele 3-4 meciuri am evoluat in maxim 9 jucatori de camp!Bokila si Hanca nota 3,Nascimento de 4,pacat de meciul de ieri,cu inca un fotbalist ii ,,juleam"iar pe rhumegathori!

ionutstv
ionutstv  •  25 Septembrie 2017, 15:05

Petrescu i-a pacalit de 2 ori, cu Nascimento si Bokila.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Septembrie 2017, 14:50
Postat de blatistu49 pe 25 Septembrie 2017, 13:58

lasam moale si FCSBu e varza e penibil sa vezi ca sare mingea din ei Dinamo a pierdut din intimplare si cu ghinion

prin minutul 60, aia de la fcsb se jucau 'magarusul' prin propriul careu cu marile valori de la rinamo.....ai dreptate, nu meritau sa ii umileasca in asa hal pe saracii oameni, ei atat pot, nu are rost sa le cereti mai mult...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează