FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 1-2

Basarab Panduru se ia de un jucător al FCSB-ului: „Este mai mult șmecher decât fotbalist”

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, l-a criticat pe Andrea Compagno (26 de ani), atacantul italian al vicecampioanei României, FCSB.
Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, l-a criticat pe Andrea Compagno (26 de ani), atacantul italian al vicecampioanei României, FCSB.

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 10:35 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 12:54

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, l-a criticat pe Andrea Compagno (26 de ani), atacantul italian al vicecampioanei României, FCSB, după victoria obținută de roș-albaștri la Pitești, pe terenul celor de la FC Argeș, scor 2-1, în runda cu numărul 27 din Superliga. 

Fostul mijlocaș al celor de la Steaua București a spus că vârful din „Cizmă” al roș-albaștrilor este „mai mult șmecher decât fotbalist”, menționând că, deși este foarte bun la protejarea balonului, Andrea Compagno nu reușește niciodată să obțină lovitură de la 11 metri. 

Iubita lui Istvan Kovacs, apariție de senzație: „Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”
METROSPORT
Iubita lui Istvan Kovacs, apariție de senzație: „Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”

Basarab Panduru îl pune la zid pe Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB: „Este mai mult şmecher decât fotbalist”

„Compagno este mai mult şmecher decât fotbalist. Se poziţionează mereu în aşa fel încât pare că n-are nicio vină, niciodată. La capitolul ăsta este cel mai bun. N-am văzut pe cineva să protejeze în aşa fel încât arbitrul să nu dea niciodată nimic. 

Dacă e atât de şmecher de ce nu scoate penalty? El mereu ştie ce face”, a spus Basarab Panduru despre Andrea Compagno, potrivit Orange Sport. 

Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, a cerut eliminarea lui Andrea Compagno 

Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, a vorbit despre o posibilă eliminare a lui Andrea Compagno în meciul cu FC Argeș. Acesta a reclamat o fază din minutul 33, la scorul de 0-0. 

La marginea careului piteștenilor, Compagno l-a lovit cu cotul în figură pe Turda. Inexplicabil, „centralul” Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue, nici VAR n-a intervenit la o fază la care se impunea cel puțin cartonașul galben. 

„Eu aş fi fost curios care erau schimbările la FCSB dacă Andrea Compagno primea cartonaşul roşu aici. Da, FCSB a avut ocaziile mai importante, dar, dacă se acordă cartonaş roşu încă din minutul 32, s-ar putea să fie vorba şi de viciere de rezultat. Este o lovitură intenţionată”, a spus Marius Bilașco, la Orange Sport. 

+20 FOTO

Andrea Compagno, după FC Argeș - FCSB 1-2: „Am ratat din orice poziție”

„Se întâmplă oricărui atacant să aibă o pasă mai proastă. Dacă se întâmplă la cei mai buni, sigur se întâmplă și la mine. Dar e important că echipa a câștigat. 

E normal, sunt vârf, vreau să ajut echipa cu goluri. Am ratat din orice poziție, dar poate la meciul viitor voi marca din orice poziție”, a declarat Compagno, care a simțit în ultimele săptămâni dureri la genunchi și n-a jucat cu Universitatea Craiova (1-1): „Mă simt bine, am ajuns bine la meciul ăsta, nu am scuze, vom lucra să fim mai buni meciul viitor”. 

VIDEO. Adrian Șut a marcat primul gol al FCSB-ului în meciul cu FC Argeș 

Citește și: 

CFR reclamă o fază din FC Argeș - FCSB: „Poate fi viciere de rezultat”

Marko Dugandzic, istorie la Rapid! Doar Marius Șumudică îl întrece în ultimii 54 de ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
maradona79
maradona79  •  27 Februarie 2023, 14:15
Postat de paolo13 pe 27 Februarie 2023, 13:12

Vezi de echipa aia ta, ca sunteți morți!

Echipa mea e lider in Serie A.

paolo13
paolo13  •  27 Februarie 2023, 13:12
Postat de maradona79 pe 27 Februarie 2023, 11:51

Inca 2-3 meciuri proaste si va fi imprumutat la Mioveni pentru 50k euro.

Vezi de echipa aia ta, ca sunteți morți!

steaua1986.
steaua1986.  •  27 Februarie 2023, 12:29
Postat de SorinLS pe 27 Februarie 2023, 11:23

Exista doar doua cazuri de viciere de rezultat: când se anulează un gol valabil sau când se validează un gol marcat neregulamentar. Restul sint p..stii debitate de insi cu școală puțină.

gigismul scoate la lumina asemenea personaje.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează