FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-2

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Bogdan Andone: „E greșeală! Au bulversat!”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 09:55 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 12:15

Fostul internațional Basarab Panduru a criticat schimbările făcute de antrenorul Botoșaniului, Bogdan Andone, în partida pierdută duminică seară în fața FCSB (2-3).

FC Botoșani a pierdut duminică seară, pe Arena Națională, în fața FCSB (2-3), iar moldovenii, în frunte cu antrenorul Bogdan Andone și cu finanțatorul Valeriu Iftime, au pus tunurile pe arbitrul Cătălin Buși.

Valeriu Iftime critică arbitrajul și are un mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să îmi mulţumească”
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
Valeriu Iftime critică arbitrajul și are un mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să îmi mulţumească”

De asemenea, Andone și-a acuzat inclusiv propriii jucători pentru eșecul suferit la București.

Basarab Panduru: „Schimbările făcute de Bogdan Andone au bulversat”

Basarab Panduru, în schimb, crede că o parte din vină, pentru eșec, îi aparține și fostului antrenor al FCSB-ului, din cauza înlocuirilor neinspirate pe care le-a făcut.

„Ce putea face Andone la pauză... A făcut trei schimbări, da? Aşa, facem 1-1 în minutul 47, iar în minutul 65 Kaprof ia roşu.

Hai să analizăm noi la rece ce putea face şi nu a făcut. Îl scoate pe Florescu, care e greşeală, era singurul tău jucător. De ce iese Dican? Pare că Dican şi Filip erau cei mai buni care să joace acolo, Florescu într-o parte şi Mitrov în altă parte, dar pe cine mai putea băga de pe bancă? Mai era Miron acolo.

E clar că eliminările au bulversat, schimbările făcute de Andone au bulversat, te întrebi de ce ies Dican şi Florescu”, a comentat Basarab Panduru la Orangesport.

Bogdan Andone s-a luat de arbitrul Cătălin Buși

Bogdan Andone, în schimb, nu și-a asumat vreo responsabilitate pentru eșec. „Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene...

Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB.

Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a răbufnit Bogdan Andone la Prima Sport.

Bogdan Andone: „Liga 2! Dați afară sau desființați. Așa a fost la toate meciurile”

El dat și-n propriii jucători: „Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau desființați dacă nu îi mai sponsorizează. Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei.

Așa a fost la toate meciurile. Astăzi, minge statică, nimeni în zid, când ei au nominal cine și unde trebuie să stea. O spun încă o dată! Dacă nu se trezesc și nu vor mai mult, ultimul loc va fi pecetluit”.

VIDEO. FCSB - FC Botoșani. Ioan Filip, mijlocașul oaspeților, acuză arbitrajul: „A fluierat foarte ușor în favoarea lor”

Mai puteți citi:

Cristi Balaj anunță cum l-a convins Filippo Falco pe Adrian Mutu: „Semnalele sunt pozitive” » Durata contractului cu CFR Cluj

Atletico Madrid a găsit secretul » De ce Horațiu Moldovan e vedeta clubului pe TikTok

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează