FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru, reticent în privința improvizației gândite de Becali la FCSB: „E foarte lent”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 16:11 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 16:54

Basarab Panduru (51 de ani) nu crede că Dragoș Nedelcu (25 de ani) poate da un randament bun pe poziția de fundaș central, deși oamenii din conducerea clubului plănuiesc o astfel de improvizație.

FCSB nu a reușit nici în acest sezon să câștige titlul, formația lui Toni Petrea fiind trădată în repetate rânduri de apărare. În acest context, finanțatorul clubului vrea să-l folosească pe Dragoș Nedelcu pe postul de fundaș central.

Panduru nu vede cu ochi buni o astfel de alegere, scoțând în evidență punctele slabe ale mijlocașului defensiv de la FCSB.

Lewandowski pleacă de la Bayern la preț redus! Paragraful din regulamentul FIFA care e în favoarea Barcelonei
BAYERN
Lewandowski pleacă de la Bayern la preț redus! Paragraful din regulamentul FIFA care e în favoarea Barcelonei

Basarab Panduru nu-l vede fundaș central pe Dragoș Nedelcu

„Nedelcu e fundaş central? Eu nu-l văd fundaş central. Mie mi-a plăcut foarte mult că a plecat undeva unde credea că poate să joace, la Dusseldorf. N-a jucat acolo însă, apoi a venit la Farul. Nici la Farul nu l-am văzut să facă ceva deosebit. 

Este păcat de el, că are o calitate, are o fineţe în alergare, dar cred că e prea puţin. Totul este foarte lent. Într-adevăr, pasa pleacă bine, dar nu poţi numai în 2/4 şi din mers. 

Nu mai merge fotbalul ăla aşa. Nu-l văd fundaş central. Asta este părerea mea, că nici Nedelcu, nici Haruţ nu pot să facă pereche cu Cristea”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

După ce Vinicius și Miron au plecat de la formația roș-albastră, în lotul FCSB se mai află un singur fundaş central de meserie, Iulian Cristea.

Potrivit lui Gigi Becali, al doilea fundaș central va fi ales dintre Dragoș Nedelcu, Denis Haruț și Ovidiu Popescu, deși niciunul dintre ei nu este familiarizat cu poziția respectivă.

Citește și alte știri despre Liga 1:

VIDEO EXCLUSIV Dan Șucu, atenționat de un fost șef din Giulești: „Rapid e un club exploziv. De ce ai făcut asta?”

U Cluj s-a despărțit de 4 jucători! La cine a renunțat Erik Lincar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează