FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj s-a despărțit de 4 jucători! La cine a renunțat Erik Lincar

U Cluj , Foto: Imago Images
U Cluj , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2022 13:03 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 14:25

U Cluj s-a despărțit de o parte dintre jucătorii care nu mai intrau în planurile lui Erik Lincar (43 de ani).

Clubul ardelean a anunțat pe site-ul oficial că 4 jucători au părăsit echipa: Sergio Ribeiro, Valentin Alexandru, Marius Ciobanu și Roberto Alarcon.

3 jucători dintr-o lovitură la Farul: Torje, un fost fundaș de la FCSB și un mijlocaș ivorian
FARUL
3 jucători dintr-o lovitură la Farul: Torje, un fost fundaș de la FCSB și un mijlocaș ivorian

4 plecări de la U Cluj: Ribeiro, V. Alexandru, Ciobanu și Alarcon

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord privind încetarea colaborării cu patru dintre jucătorii care au făcut parte din lotul condus de Erik Lincar în sezon 2021/2022. Clubul nostru se desparte de Sergio Ribeiro, Marius Ciobanu, Valentin Alexandru și Roberto Alarcon”, se arată în comunicatul clubului.

  • Sergio Ribeiro (26 de ani) este o extremă portugheză. A jucat în 23 de partide în acest sezon, dintre care 15 ca titular, marcând de 3 ori. 
  • Roberto Alarcon este un fundaș dreapta spaniol, de 24 de ani. A bifat doar nouă meciuri în acest sezon, iar în cinci partide a fost titular. 
  • Marius Ciobanu (19 de ani), mijlocaș ofensiv, evolua la U Cluj din vara lui 2021. A adunat 18 de meciuri, fără să înscrie vreun gol. 
  • Valentin Alexandru (30 de ani), atacant, pleacă de la U Cluj după numai un an cu 12 de meciuri și 3 goluri.

U Cluj caută întăriri pentru sezonul viitor

U Cluj a revenit în prima ligă după 7 ani, în urma victoriei din dublă manșă din barajul cu Dinamo, scor 3-1 la general.

După meciul retur cu Dinamo, Erik Lincar (43 de ani), antrenorul lui U Cluj, a pus ochii pe 3 jucători de la Dinamo: Balthazar Pierret (22, mijlocaș central), Christian Irobiso (29, atacant) și Cosmin Matei (30, mijlocaș ofensiv).

Cosmin Matei a fost cel mai curtat dinamovist în ultima săptămână. Dorit de UTA și U Cluj, mijlocașul a ales-o pe Sepsi Sf. Gheorghe.

„Nu a semnat nimeni cu noi de la Dinamo. Sunt mulți jucători de la ei pe care mi-i doresc. Primul țel era să promovăm. Despre ce jucători e vorba? Matei, Pierret, Irobiso, pe ultimul am încercat și în iarnă să-l aducem, dar avea pretenții financiare mai mari. Acum putem să-l luăm, e o altă situație, dar sunt și alte echipe din Liga 1 care plusează financiar și nu va fi ușor”, a declarat Lincar în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1, după barajul cu Dinamo.

Vara trecută, cel mai mare salariu de la noi era de 3.500 de euro. Apoi, în iarnă au crescut. Am avut probleme financiare în acest sezon, dar ne-am echilibrat odată cu vânzarea lui Dican la Botoșani. Am avut un buget de 1,5 milioane de euro. 

- Erik Lincar, antrenor U Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fotbalistul pe care Becali l-a ofertat în urmă cu un an e gata să vină la FCSB: „Cu mare plăcere”

Un fost antrenor român îl critică pe Uhrin: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea unui adormit”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Iunie 2022, 00:33

Hai băieți ca dacă vă antrenați bine prindeți Nationala , la cum joacă acolo baietii toate posturile sunt disponibile ! Îi vad titular pe Ispas, pe Tescan , Ilie, Romeo , Gugu , Dobrescu, Gorcea , Haita , și ii naturalizam pe Pires și Fernandez ... poate îl punem și pe Lincar Antrenor și la Nationala în timpul liber....Visați , Visați, Visați!!!!!! Haide U !!!!!

balotelli
balotelli  •  03 Iunie 2022, 17:05
Postat de catalynn pe 03 Iunie 2022, 15:24

Absolut firesc, fcsbistul clăpăug a fost îndepărtat cât de repede s-a putut.. Respect Lincar!

Am și uitat de el... Mă bucur că vi s-a făcut dreptate. Dar ziceai că trebuie dat afară pentru că a zis de Steaua... că e FCSB. Sau invers, mă rog. Spuneai că e un act de indisciplină. Să zicem că ar fi zis Chipirliu când ați jucat pe Cluj-Arena, despre CFR... că e echipa orașului, că trofee, că fani pașnici, etc. Că U Cluj ar fi doar o clonă replicată de "n" ori în care se varsă bani publici la greu, fără a fi justificați prin performanțe. Dacă pe baza declarației lui, ți-aș fi zis io ție că trebuie dat afară Chipi de la Steaua, să zicem... în condițiile în care v-am fi ajutat să promovați, câștigând cu Chiajna (doar un exemplu)... tu mi-ai fi dat dreptate? Eu zic că fiecare poate spune ce vrea despre echipele cu care nu are tangență, fiind în ligi diferite. Pentru că tot tu susțineai că dacă ia salar de la U, nu e normal să simpatizeze cu FCSB. Fals. Poate simpatiza cu o echipa dintr-o ligă superioară. Așa cum și un stelist de la Csa poate simpatiza cu CFR. Nu trebuie dat afară pentru simpatiile lui, ci dacă nu-și apără corect șansele sau n-are valoare.

catalynn
catalynn  •  03 Iunie 2022, 15:24

Absolut firesc, fcsbistul clăpăug a fost îndepărtat cât de repede s-a putut.. Respect Lincar!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close