FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Dan Șucu, atenționat de un fost oficial din Giulești: „Rapid e un club exploziv. De ce ai făcut asta?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 15:31 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 16:49

Grigore Sichitiu, fost director general la Rapid, a vorbit despre noul acționar al clubului Dan Șucu.

În direct la GSP LIVE, Sichitiu s-a arătat deranjat de declarațiile date de Șucu la adresa lui Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, și spune că pe viitor ar trebuie să stea departe de astfel de contre cu alți finanțatori din Liga 1.

Răzvan Lucescu, avertisment pentru Rapid: „Face o mare greșeală. E exagerat!”
RAPID
Răzvan Lucescu, avertisment pentru Rapid: „Face o mare greșeală. E exagerat!”

VIDEO Grigore Sichitiu: „Sper ca Dan Șucu să se țină de cuvânt!” + „Nu trebuie să intre în contre cu alți oameni din fotbal”

„Am văzut că vrea să facă centrele de pregătire. Este un antreprenor potent și sper să se țină de cuvânt.

I-aș spune că nu are nevoie de contre cu ceilalți conducători din fotbal. Nu trebuie să fie el justițiar și să vadă ce face Varga sau nu știu care. Nu avea rost! Pentru ce?

Mai avem un conducător care se leagă de toți oamenii de fotbal și uite că nu reușește să câștige nimic. De ce? Fotbalul e activitatea orgoliilor. Când stârnești orgoliul unui om, e în stare să facă mari sacrificii ca să-ți demonstreze că nu ai dreptate.

Nu călca oamenii. E bine să ai răbdare și să te ocupi de treaba ta. E treaba lor ce fac alții.

Rapid este un club exploziv. Dacă arunci niște vorbe, de atunci încep atacurile. Trebuie să fii ponderat. Conducătorul de la Real Madrid vorbește despre cel de la Barcelona? El e un om nou în fotbal și trebuie să se ocupe de treaba lui. Nu-l cunosc, dar mă bucur că Rapid are un om potent lângă Angelescu”, a spus Grigore Sichitiu la GSP LIVE.

Ce a spus Dan Șucu despre Nelu Varga la prezentarea la Rapid:

Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles.  Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri.

 Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent... Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri.

– Dan Șucu

Ce a răspuns Nelu Varga:

Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. «Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. 

Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva.  Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa.

– Nelu Varga

Citește și: 

Adrian Mutu i-a dat o lecție lui Rareș Ilie: „Mister, nu mă schimba” / „Te las să te faci de râs”

Mutu a dat lista de transferuri: „Rapid își permite acum să cumpere pe bani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează