FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Tănase, luat la rost pentru declarațiile de la finalul meciului cu „U” Cluj: „Nu poți să spui asta”

Florin Tănase, certat de Basarab Panduru
Florin Tănase, certat de Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 07:08 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 07:49

Florin Tănase (27 de ani), căpitanul lui FCSB, a fost certat de Basarab Panduru pentru declarațiile de la finalul meciului cu U Cluj, 1-1, de pe Arena Națională.

Marcatorul golului celor de la FCSB a vorbit despre lotul echipei, pe care nu îl consideră suficient de bun și de numeros.

Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”
FCSB - U Cluj 1-1
Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”

Panduru, deranjat de declarațiile lui Tănase

Declarațiile lui Tănase l-au deranjat pe Basarab Panduru, care l-a sfătuit să se limiteze la jocul de fotbal și să nu mai vorbească despre strategia clubului.

„Nu poţi să faci comparaţia asta niciodată (n.r. - între FCSB și CFR). Noi nu putem să o facem. Vorbim despre două echipe cu strategii diferite. Asta e strategia clubului, aşa vrea clubul să facă.  

Când eşti jucător e cel mai bine doar să joci. Asta e strategia, clubul merge pe jucători tineri. Nu e CFR. Tu ai în lot 20 de jucători, şase tineri. Nu poţi să spui că «n-avem lot»”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Florin Tănase îl „ceartă” pe Gigi Becali după FCSB - U Cluj

„Probabil nu avem un lot atât de numeros pe cât ar trebui să fie, multă lume spune de lotul nostru, dar avem mulți copii. Să fim realiști, nu e cel mai bun lot la FCSB. De unde? Suntem puțini!”, a declarat Tănase după meci, la Orange Sport.

Ulterior, într-o intervenție la TV, patronul Gigi Becali i-a răspuns dur lui Tănase.

„Fumurile jucătorilor. Tănase e și patron, și antrenor, zice că nu avem lot! Joacă, bă, fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză, cum poți să dai vina pe alții?”, a fost replica lui Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Citește și alte știri despre FCSB:

„FCSB nu ia titlul nici anul ăsta” » Dragomir a ironizat transferul lui Becali: „Cu stângul nu dă deloc, cu dreptul dă prost!”

Darius Olaru acuză arbitrajul, după remiza cu U Cluj: „Trebuia penalty și eliminare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  18 Iulie 2022, 09:57

Panduru se supara degeaba. Pai, daca Tanase avea putina inteligenta... nu ajungea la fcsb!

johny2003
johny2003  •  18 Iulie 2022, 09:50

Pandurelu! Unii mai si muncesc! Asa ca ciocu mic! Tanase are dreptate! Foarte bine ca spune lucrurilor pe nume! V-ati invatat numai cu periatul, linguseala, gudureala, lauda fara acoperire... Cici merita criticat, certat, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează