FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Basarab Panduru nu-și explică decizia șefilor de la CFR: „De ce să-l mai lași meciul ăsta?”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 09:39 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 10:20

Adrian Mutu (45 de ani) va fi noul antrenor al CFR-ului. Eșecul ardelenilor pe terenul celor de la Botoșani i-a fost fatal lui Andrea Mandorlini.

Basarab Panduru a comentat situația de la CFR Cluj și nu a înțeles decizia șefilor clujeni, care îl puteau demite pe Mandorlini mult mai devreme, astfel încât Adrian Mutu să poată fi prezent în cantonamentul din Spania.

Istorie pentru Ucraina! Acum doi ani, se refugia în România din calea războiului, acum e în „sferturi” la Australian Open!
AUSTRALIAN OPEN
Istorie pentru Ucraina! Acum doi ani, se refugia în România din calea războiului, acum e în „sferturi” la Australian Open!

Basarab Panduru nu înțelege de ce nu a fost demis mai devreme Mandorlini: „Făcea Mutu pregătirea”

Fostul internațional Basarab Panduru este de părere că Adrian Mutu putea fi instalat înainte de cantonamentul din Spania, iar fostul tehnician al lui Neftchi Baku ar fi avut mai mult timp pentru a face pregătirea alături de jucători.

„Păi, sunt nişte lucruri pe care nu prea le înţelegi. Voiai să-l dai afară, că e imposibil că meciul ăsta a pus capac, au fost mai multe. De ce să-l mai laşi meciul ăsta când îl puteai pune pe Mutu? Făcea Mutu pregătirea. Câte zile au trecut de când era marcat de tragedia care i s-a întâmplat?

E acelaşi lucru acum cu două săptămâni în urmă. Se schimbă situaţia? E o situaţie complicată, care nu se poate schimba într-o săptămână”, a precizat Panduru, pentru Orange Sport.

CFR Cluj a pierdut pe terenul ultimei clasate, FC Botoșani, scor 0-1, iar ardelenii se pot îndepărta la 11 puncte de liderul FCSB, în cazul în care roș-albaștrii se vor impune în fața celor de la UTA Arad. 

Adrian Mutu e în prezent liber de contract, după despărțirea de Neftchi Baku. El a plecat de la echipa azeră în decembrie 2023. Până în vară, Mutu antrenase la altă echipă de top din Superliga, Rapid, pe care a pregătit-o timp de un an și jumătate. El s-a arătat disponibil să o preia pe CFR Cluj, fiind un apropiat al patronului echipei, Nelu Varga.

Ce contract va avea Adrian Mutu la CFR Cluj

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Mutu are pe masă un contract pe 1 an și jumătate, adică până la finalul sezonului 2024 - 2025. Salariul propus e de 15.000 de euro pe lună. Va fi unul dintre cele mai mari pentru un antrenor din Liga 1, la egalitate cu cel al lui Cristiano Bergodi la Rapid.

Conform surselor GSP, el va avea un bonus de titlu, de victorie, de jucător dat la echipa națională și pentru fiecare tânăr promovat.

  • Adrian Mutu e în prezent liber de contract, după despărțirea de Neftchi Baku. El a plecat de la echipa azeră în decembrie 2023.
  • Până în vară, Mutu antrenase la altă echipă de top din Superliga, Rapid, pe care a pregătit-o timp de un an și jumătate
  • Considerat unul dintre cei mai importanți jucători din istoria României, Adrian Mutu încă nu a avut niciun succes notabil în cariera de antrenor.
  • A trecut pe la FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku, club care l-a dat afară în finalul lunii decembrie. Nu are în palmares niciun trofeu ca tehnician

VIDEO. Surpriză IMENSĂ în Superliga » Botoșani câștigă al doilea meci al sezonului, cu CFR Cluj! Imagini din vestiar

Citește și alte știri:

Andrei Păunescu explică de ce a dat-o pe Rapid în judecată: „Asta e problema!”

Mesaj dur pentru un nume important din Superligă: „Trebuie scos din echipă! Nu face absolut nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Delia29
Delia29  •  25 Ianuarie 2024, 11:36
Postat de cpt.ahab pe 22 Ianuarie 2024, 11:22

Asta-i problema ta?!

Da, este si va fi. Tu esti băgător in seamă pe articolele despre CFR Cluj? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Ianuarie 2024, 11:22
Postat de Delia29 pe 22 Ianuarie 2024, 10:03

Panduru comenteaza, dar de ce nu vine el sa antreneze? De comentat orice chibiț comenteaza, dar daca ai ceva de spus mai ales ca ai si cochetat cu antrenoratul, vino tăticule si antreneaza, așa ai un cuvânt de spus!

Asta-i problema ta?!

Delia29
Delia29  •  22 Ianuarie 2024, 10:03

Panduru comenteaza, dar de ce nu vine el sa antreneze? De comentat orice chibiț comenteaza, dar daca ai ceva de spus mai ales ca ai si cochetat cu antrenoratul, vino tăticule si antreneaza, așa ai un cuvânt de spus!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close