FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Basarab Panduru se gândește să revină în antrenorat » 4 jucători pe care i-ar aduce la echipa sa

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 09:08

Basarab Panduru, 47 de ani, se gândește să revină în antrenorat, după o pauză de 8 ani, și a dezvăluit ce echipă ar fi dispus să preia.

"Tot prin 2009 m-am lăsat şi eu, ca Ion Moldovan. Ne-am lăsat amândoi atunci. Observ că nu e nicio problemă dacă te apuci din nou. Am avut mai multe întâlniri cu patroni de echipă, ca să revin. Nu mă duc la o echipă doar de dragul de a mă duce.

M-aș duce la o echipă în care cred, ca să îmi asum anumite lucruri. Dă-mi o echipă, spune-mi ce vrei, îţi spun ce vreau, dă-mi jucători în care să cred şi mă duc fără nicio problemă. Dacă mi-i dai pe cei patru, Bumba, Batin, Bawab şi Bud, nu am cum să nu fac treabă cu echipa asta. E imposibil să nu faci treaba"", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Panduru a antrenat la Poli Timişoara, Oţelul, Vaslui, Farul, și Progresul.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
iosif_
iosif_  •  03 Octombrie 2017, 11:22

***, n-ai treaba cu meseria asta. Pana si Dica iti da clasa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  03 Octombrie 2017, 11:19

Sunt destule echipe prin liga a IV-a, a III-a. Arati acolo ce n-ai uitat, ce talent ai si ... calea-ti e deschisa si catre ligile superioare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează