FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

Basarab Panduru, reacție amuzantă după declarațiile lui Claudiu Keșeru: „Mamăăăă. S-a terminat?”

FCSB a umilit-o pe Dinamo, scor 6-0. Claudiu Keșeru (34 de ani) a revenit cu gol în Liga 1 și a ținut un discurs lung, îndreptat către mai tinerii lui colegi. +22   FOTO
FCSB a umilit-o pe Dinamo, scor 6-0. Claudiu Keșeru (34 de ani) a revenit cu gol în Liga 1 și a ținut un discurs lung, îndreptat către mai tinerii lui colegi.

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 00:07 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 00:13

FCSB a umilit-o pe Dinamo, scor 6-0. Claudiu Keșeru (34 de ani) a revenit cu gol în Liga 1 și a ținut un discurs lung la interviuri, îndreptat către mai tinerii lui colegi. 

Claudiu Keșeru s-a integrat rapid la FCSB și a devenit liderul vestiarului. Atacantul transferat de la Ludogoreț vorbește ca un adevărat profesor, își sfătuiește colegii și este pregătit să le ridice moralul în momentele dificile. 

Claudiu Keșeru, după FCSB - Dinamo 6-0: „Am venit să demonstrez că încă pot”

„Chiar toate lucrurile au decurs de minune. Trebuia să execut la penalty-ul lui Cordea, dar l-am lăsat, pentru că acum toată echipa trebuia să simtă că face parte dintr-un proiect. Nimeni nu şi-a calculat eforturile, chiar dacă uneori erau haotice. Cred că prin ce am realizat în carieră mi-am câştigat respectul, am văzut la antrenamente, dar trebuie să fac asta în fiecare zi. 

Am venit și vreau să demonstrez că încă pot. Înca aud comentarii răutacioase că am plecat de la Ludogoreț pe ușa din spate. Eu am obținut titlul de golgeter în Bulgaria sezonul trecut. Aici am venit cu inima deschisă. Încă din primele minute am simțit cât de mult au apreciat suporterii revenirea mea

Trebuie să ţin ritmul, nu mai am 20 de ani, dar nu mă las. M-am simţit ca primul mandat la primele meciuri. M-am retras puţin, să calmez nebunia din mine, eram ca un vulcan. Am venit să-mi demonstrez mie că pot, că pot face mai bine decât am făcut. Cred că există potenţial enorm, dar sunt multe etape de parcurs pentru titlu”, a spus Keșeru, la Telekom Sport. 

Prezent în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a avut o reacție amuzantă la finalul discursului ținut de Keșeru: „Mă luase puțin somnul. Mamăăăă! S-a terminat?”.

Este o descătușare, aveam nevoie de această victorie, am venit după înfrângerea de la CFR. Cântăm (în vestiar, n.r.), am văzut că Dennis Man a fost certat că ascultă manele, dar asta ne place și asta cântăm. Părerea mea este că în România există un singur derby, Steaua - Dinamo, un derby etern, mă bucur că astăzi am ieșit învingători. 

Când am jucat cu CFR eu zic că ei dacă ne puteau da 8, ne-ar fi dat. Și noi am intrat astăzi montați, dacă am fi putut da 10 goluri, 10 am fi dat. Am avut doar cârcei, îmi pare rău că nu am reușit să marchez la națională. Am avut o ocazie foarte mare. Am trecut greu peste această ratare. M-a încurajat Mister Iordănescu, mi-a spus că se mai întâmplă și ușor-ușor am trecut peste.
- Andrei Cordea

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

VIDEO + FOTO Steliano Filip nu trebuia eliminat! Verdict clar la faza care a „dinamitat” derby-ul FCSB - Dinamo

VIDEO Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat umilința » Ce s-a întâmplat la pauza derby-ului cu FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
sibelius
sibelius  •  13 Septembrie 2021, 14:25

Nu discursul, tonul de "Noapte buna, copii" si ritmul foarte lent provocau somnul.

robotzel
robotzel  •  13 Septembrie 2021, 11:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex.aelev
alex.aelev  •  13 Septembrie 2021, 10:30

Ai mai atipit tu odata la un poli-steaua si cand te-ai trezit era vreo 1-8.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează