FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VOLUNTARI 0-1

Bătut și de Voluntari, Mihai Teja face comparații cu Barcelona: „Dacă vrei statistică, poți să tragi de la 70 de metri!”

FC Botoșani a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 0-1. Mihai Teja (44 de ani) crede că formația lui a făcut un joc bun și nu a vorbit nicio clipă despre demisie. +20   FOTO
FC Botoșani a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 0-1. Mihai Teja (44 de ani) crede că formația lui a făcut un joc bun și nu a vorbit nicio clipă despre demisie.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 20:39 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 20:57

FC Botoșani a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 0-1. Mihai Teja (44 de ani) crede că formația lui a făcut un joc bun și nu a vorbit nicio clipă despre demisie. 

La finalul remizei de runda trecută, 2-2 contra Chindiei Târgoviște, Valeriu Iftime l-a criticat în termeni duri pe Mihai Teja. Antrenorul grupării din Moldova a mai bifat un rezultat negativ, dar nu ia în calcul să plece de la echipă. 

Dan Petrescu la FCSB? Răspunsul tranșant al lui MM Stoica: „Suporterii s-ar bucura, Gigi nu”
FCSB
Dan Petrescu la FCSB? Răspunsul tranșant al lui MM Stoica: „Suporterii s-ar bucura, Gigi nu”

Mihai Teja, după FC Botoșani - FC Voluntari 0-1

„Știam că adversarul o să joace pe contraatac. Trebuia să fim mai atenți. Am pierdut un meci pe care l-am controlat din punct de vedere al posesiei și al construcției jocul. Am primit golul în secunda 30 a reprizei secunde, pe o neatenție a noastră. 

E greu să pierzi un meci controlat! Din punctul meu de vedere, băieții au vrut, am încercat să îi deschidem. Am spus tot timpul să fim atenți la contrele lor. Am încercat să jucăm, atât am putut.

Era secunda 30 în repriza secundă, de abia ne așezasem. Nu am blocat foarte repede mingea lor, ne-a driblat cam ușor în fața careului. Cred că asta a fost. Cum noi am câștigat pe terenul lor dintr-o fază fixă, s-a întors rezultatul”, a spus Mihai Teja la Prima Sport. 

Mihai Teja: „Și Barcelona avea posesie și un șut pe poartă în minutul 80”

FC Botoșani nu a expediat niciun șut pe spațiul porții adverse în repriza secundă. Mihai Teja a comentat acest aspect: „Prin dinamica jocului încerci să duci mingea aproape de poartă. 

Dacă vrei statistică, poți să tragi de la 70 de metri. Barcelona avea posesie și un șut pe poartă în minutul 80. Ideea e cum duci jocul. Statistica e statistică, trebuie să ai mai multe șuturi pe poartă, dar nu e ușor. Cei de la Voluntari s-au așezat pe două linii, făceau presiune pe minge. Ăsta a fost jocul”.

Nu știu dacă la Chindia am fost defensiv. Acum am fost defensiv? Și la Chindia am controlat, am făcut un meci bun. Există această teamă a jucătorilor de a câștiga meciul, dar am făcut un joc bun și acolo. Niciodată nu am fost definiția fricii, nu mi-a fost frică de nimic. În fotbal e vorba și de tactică. Nu e doar pe ei, pe ei. Trebuie să simți momentele. Dacă îți ies, ești un bun antrenor: Sunt mulți care își dau cu părerea. E o meserie pe care nu poți să o controlezi.
- Mihai Teja, despre criticile finanțatorului Valeriu Iftime 

VIDEO. Valeriu Iftime în discuții cu un investitor român: „M-a contactat un băiat din Piatra Neamț! Să vedem cum facem”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Becali l-a pedepsit pe Tavi! Dică a negat realitatea, dar MM a confirmat noua decizie: „Asta e ordinea acum!”

VIDEO Fanii nu s-au îngrămădit azi la case pentru biletele la FCSB - Rapid » Câte tichete s-au dat până acum

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mihaistoica
mihaistoica  •  05 Noiembrie 2022, 07:58

Îl cheamă ciobanul înapoi la fcsb, că e cuminte !

Maselutza
Maselutza  •  05 Noiembrie 2022, 06:07

Ziaristi habarnisti antrenori habarnisti. Cica nu a avut fcbt sut pe poarta.. Da ca a tras roman in min 87 bomba aia de a respinso portarul ce a cost.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  04 Noiembrie 2022, 22:33

Cit de penibil e acest Teja! Cum sa apari cu asemenea declaratii?!Demisia si la tuns iarba cu tine! O gluma de antrenor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează