FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a anunțat primele două transferuri la FCSB + Cum l-a convins Teja: "Bine, mă, tată, îți fac toate poftele în cazul ăsta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 16:09

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum l-a convins Mihai Teja să-l numească antrenor la echipa roș-albastră și că deja a rezolvat două transferuri: fundașul Iulian Cristea și atacantul Andrei Cristea.

 "Am vorbit cu el și mi-a plăcut că are personalitate. A zis «Nea Gigi, vrei posesie? Atunci lasă-mă să iau pe cine vreau!». Bine, mă, tată. Să vedem ce poți. Și îi aduc pe cine vrea, îi fac toate poftele. Șase luni nu mă bag, îl las pe el. Dar dacă nu ia campionatulm va fi vai de capul lui!

Cu Cristea am rezolvat, cu amândoi (n.r. Iulian Cristea și Andrei Cristea). Pe fundașul central, l-a vrut și el. Mi-a spus și că mai poate crește ca valoare. Îi aduc și pe ceilalți doi de i-a dorit el special (n.r. Boubacar Fofana și Antoni Ivanov)", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Cine sunt cei doi fotbaliști acontați + alte două ținte:

  • Andrei Cristea, 34 de ani, a reușit 6 goluri și două pase decisive în 19 meciuri la Poli Iași. A mai jucat la FCSB între 2004 și 2006.
  • Iulian Cristea, 24 de ani, poate evolua ca fundaș central și mijlocaș central. Are 16 meciuri și două goluri în acest sezon.
  • Boubacar Fofana este un mijlocaș defensiv de 29 de ani din Guinea. Acesta a venit la Gaz Metan în iulie 2018, de la Moreirense. Fofana a jucat 16 meciuri în acest sezon, marcând 2 goluri.
  • Antoni Ivanov este un mijlocaș lateral bulgar de 23 de ani. A venit la Gaz Metan în vară și a bifat 11 meciuri, marcând un gol. Mai are 6 luni de contract cu echipa din Mediaș.

 Citește și:

Mesaj tranșant pentru Coman și Tănase! Regula de aur pe care trebuie s-o respecte: "Dacă nu fac asta, nu vor primi niciodată oferte"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (98)
1507324385994919
Florin Ciulic  •  27 Decembrie 2018, 03:06

Doi insi pot rezista in functia de antrenor la fcsb si anume sumudica si olaroiu...pentru ca au o scoala aparte,care nu se nvata nici la Coverciano...din fericire cei doi sunt platiti la un nivel pe care becali george nu e dispus sa l ofere...asa ca va ramane cu antrenorii-sms,activati de mm-cartela sim!

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  27 Decembrie 2018, 00:51

Dica a intors ambii obraji si tu l-ai alungat cu pietre, ce razboinic esti tu nea Gigi, cand omul lasa capul plecat si se preda, dar tu tot il tai....? O sa ajung sa ma bucur cand pierde Steaua .....trist....trist....foarte trist

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  27 Decembrie 2018, 00:05
Postat de mozart pe 26 Decembrie 2018, 20:59

Cum, frate, să-ți petreci sfânta zi de Crăciun sub brad, cu gândul la fotbal ?!

E la fel cu a comenta la toate articolele despre echipa rivala. Ma, tu ori esti stelist in suflet si nu frei sa recunosti, ca orea esti prezent la toate articolele? Si ca tine sunt mai multi. Ce nu inteleg e de ce te dai rinam0vist, ori esti emo sivrei sa te autopedepsesti?

Vezi toate comentariile (98)
Comentează