FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali anunță că are ofertă de 1 milion pentru Popa, dar grecii îl acuză că minte » Ce spun șefii lui Panathinaikos: "Nu vom face asta niciodată"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 13:13

Gigi Becali a anunțat ieri că Adi Popa, 28 de ani, va pleca de la Steaua în această iarnă, fiind în ultimele 6 luni de contract. Patronul Stelei a declarat că mijlocașul de bandă va ajunge în Grecia, la Panathinaikos, echipă care va plăti pe el 1 milion de euro.

Transferul pare a fi o afacere extraordinară pentru echipa roș-albastră, având în vedere că jucătorul va putea pleca gratis în vară și că în 2012 a fost cumpărat pentru 200.000 de euro de la Chiajna.

1.800.000 €este cota lui Adi Popa, potrivit transfermarkt.de

Dar se va face transferul?

Presa din Grecia a preluat declarațiile lui Gigi Becali, dar jurnaliștii eleni susțin că acest transfer nu sa va realiza acum, ci ar putea să se facă la vară. Grecii spun că șefii lui Panathinaikos nu vor plăti niciodată 1 milion de euro pe un jucător care mai are 6 luni de contract. Conducerea formației elene crede că nu are sens să plătească această sumă și îl vor pe jucător doar din vară, când va deveni liber.

În plus, Marinos Ouzounidis, antrenorul lui Panathinaikos, spune că este greu ca mutarea să se realizeze în această iarnă. Acesta susține că jucătorul a fost propus clubului, că l-au urmărit pe Popa și le-a plăcut de el, dar că nu vor achita 1 milion de euro pentru un jucător care mai are 6 luni de contract.

"Popa este unul dintre jucătorii care ne-au fost propuși. Ne uităm la mulți jucători, dar transferul lor depinde și de situația financiară" Ouzounidis potrivit site-ului contra.gr.

În lotul lui Panathinaikos există deja doi mijlocași de bandă dreapta. Ouzounidis îi poate folosi pe acel post pe senegalezul Olivier Boumal, 27 de ani, și grecul Panagiotis Vlachodimos, 25 de ani.

grecii transferă ieftin

În ultimii ani, Panathinaikos s-a rezumat în a face transferuri pe bani puțini. În vara lui 2016, grecii au cumpărat 5 jucători și au împrumutat unul , cheltuind 2,65 milioane de euro.

Începând cu 2010, cel mai scump jucător cumpărat a fost Jean Alain Boumsong, achiziționat pentru 900.000 de euro de la Lyon. Cel mai scump jucător cumpărat de Panathinaikos a fost Michalis Konstantinou, în sezonul 2001-2002, pe care s-au plătit 15 milioane de euro.

După 14 meciuri, Panathinaikos este pe 4 în Grecia, cu 25 de puncte, cu 12 mai puțin decât liderul Olympiakos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  10 Ianuarie 2017, 19:41

Tipic ciobanesc tipic becalian

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Ianuarie 2017, 19:33

Steaua nu mai e in stare sa-l vanda pe cel mai bun jucator al ei ( fara discutie!) Adi Popa. Pe 1milion de euro.ramane un mister *cazul* lui Stanciu.Pana la urma cine a dat banii????

panzer_lehr
panzer_lehr  •  10 Ianuarie 2017, 19:20
Postat de conasu_boeru pe 10 Ianuarie 2017, 17:36

Ce vă spuneam ieri ?! Mie imi pare bine când jucători și oameni de fotbal si-o iau în freză pentru că inghit minciunile acestui individ involuat ! Așa realizează că fac prostia vieții asociindu-se cu aceasă societate !!! Tade, Guilerme, Alcenat, Marica, Luchin, Tucudean, Costea, Cristea, Hamroun ...și alti vreo 50 au trăit pe pielea lor asta ! Urmează un nou val cu Boldrin, Gnohere și Alibec !! De asta s-a săturat și CSA și îl fac franjuri acum !

Vive la France gymd .

Vezi toate comentariile (39)
Comentează