FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali continuă cu acuzaţiile: "Kovacs a primit sarcina să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui"

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 19:00

Ziua şi scandalul în Liga 1! După ce ieri l-a acuzat pe Ovidiu Haţegan că ar fi luat 150.000 de euro pentru un penalty la partida U Cluj - CFR Cluj, din 2008, Gigi Becali continuă atacurile la adresa "fluieraşilor".

De această dată, Becali l-a luat în colimator pe sătmăreanul Istvan Kovacs, despre care a spus că a primit sarcina de la prietenii săi din Liga 1 să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui. Ca şi în cazul declaraţiilor de ieri, acuzaţiile vin tot la adresa CFR-ului, principala rivală la titlu a celor patru echipe.

"Sînt personaje care de-a lungul timpului au avut legături strînse cu arbitri, care au dat tot timpul cîte 10.000 prin stînga şi prin dreapta. Acele legături vor exista tot timpul şi nici Crăciunescu nu poate să le îndepărteze. De exemplu, Istvan Kovacas a primit sarcina în acest an să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

De gura patronului stelist nu a scăpat nici finu' Borcea, criticat de Becali pentru că a luat legătura cu Vasile Avram. "Nu poate fi vorba de corupţie în cazul lui Borcea şi a lui Porumboiu, dar nu e normal că l-au sunat pe Avram. Eu nu l-am sunat niciodată, indiferent dacă echipa mea a fost furată sau nu. Nu le-a picat bine, acum sigur o să fie chemaţi la DNA".

Gazeta Sporturilor a publicat azi pasaje din acuzele procurorilor aduse lui Vasile Avram. În rechizitoriu se arată că Adrian Porumboiu şi Cristi Borcea ar fi fost principalii beneficiari ai arbitrajelor favorabile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
lukasoil3
lukasoil3  •  29 Septembrie 2011, 00:18

ma bine primea sarcina sa te execute pe tine.........cu un fluier AK47!!!

lysergide
lysergide  •  28 Septembrie 2011, 23:57

Pfffff....Mare povestitor,mare narator,un clasic in viata.Ion Creanga e mic copil pe langa asta.

zadkiel
zadkiel  •  28 Septembrie 2011, 23:36
Postat de cc1 pe 28 Septembrie 2011, 23:33

vorbiti aiurea. nu zic ca dinamo si steaua nu ar trebui desfiintate, nu zic ca porumboiu,borcica, becali, nu ar trebui exclusi din fotbal,nu zic ca steaua a pornit mafia asta,nu zic ca ar mai fi multe de zis. SPUN DOAR CA PANA NU SCAPAM DE METEHNELE COMUNISTE NU VOM AVEA NICIODATA FOTBAL. PANA NU SCAPAM DE IOANITOIA,DE HANDICAPATII ASTIA DE COMENTATAORI CARE TOT TIMPUL AU SPUS CA STEAUA A FACUT SI A DRES ..... SI CARE STIU CUM AU CASTIGAT cce,PANA NU SCAPAM DE LINGAI,DE NEMERNICI NU O SA AVEM FOTBAL. NU O SA MAI VEDEM NICIODATA FOTBAL in fotbalul nostru au ramas doar lingaii,handicapati si spalatorii de bani! NOI NU AVEM FOTBAL

tactica veche, cand discutiile se aproprie de adevaruri nedorite, trebuie incurcate discutiile cu golanisme ieftine!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează