FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali e contrazis din interiorul clubului: "O să fie meciuri importante, iar ei nu sunt pregătiți!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 09:21

Deși Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu va mai transfera niciun portar, având încredere în Cristi Bălgrădean, patronul FCSB este contrazis din interiorul clubului.

Helmuth Duckadam, fost portar și actual președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre situația de la echipă și a explicat încă o dată de ce clubul are nevoie de un alt portar.

"În iarnă sper să ne întărim. Avem nevoie de un fundaș central, de un portar și de un vârf. E părerea lui Gigi Becali, dar eu zic că este nevoie de portar. Andrei Vlad, din păcate, a comis din nou o greșeală. Se poate întâmpla când ești lipsit de experiență.

Dacă, Doamne ferește, se accidentează Bălgrădean, mai avem doar juniori. O să avem meciuri importante, precum cele cu Craiova și CFR, iar acești portari nu sunt pregătiți să le arbordeze. Ce poți să îi faci lui Andrei Vlad să nu mai iasă greșit?!", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Pe lângă Cristi Bălgrădean, 30 de ani, FCSB îi mai are în lot pe Andrei Vlad, 19 ani, și Răzvan Ducan, 17 ani.

Citește și: Dică are bătăi de cap: "Și azi am lucrat la asta" » Mesaj categoric pentru jucători: "Nu avem nicio scuză"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
132768910976193
Nicu Manolescu  •  04 Noiembrie 2018, 18:59

.. care Steaua? Fotbal Club stoica Becali = Steaua? diferență capitală ... Clubul Steaua are sediul în București, b-dul Ghencea. Fcsb are sediul într-o localitate din județul Ilfov, nu în Pipera și nici în Voluntari. Purtătorul de cuvânt dă „discutabilele” dint-un imobil situat în strada Aleea Alexandru din București.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Noiembrie 2018, 13:10

TOTUL E AMATORISM LA STEAUA,MA DOARE DAR ASTA FACE CIOBANU

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  04 Noiembrie 2018, 11:21

Gigi vinde, nu cumpără! Stai linistit Duckadame, e bun si Andrei Vlad. E Messi al portarilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează