FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Becali face totul pentru a câștiga la TAS » A găsit omul care îi asigură victoria în războiul cu LPF și Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 08:37

FCSB vrea să câștige campionatul la TAS, iar Gigi Becali caută cei mai buni oameni care să-l ajute în procesul cu LPF și Viitorul.

Steliștii se pregătesc deja pentru litigiu, dincolo de declarațiile lui Becali și ale angajaților săi. L-au contactat pe Jorge Ibarrola, un fost judecător de la TAS, care și-a deschis o societate de avocatură după ce i-a expirat mandatul de la Lausanne.

Ibarrola e specializat în litigii din sport și are faima unui avocat învingător după ce s-a impus în toate procesele în care s-a implicat în domeniul sportului: a reprezentat-o pe CFR și a scăpat-o de o depunctare, apoi a readus-o pe Chiajna în Liga 1, după ce FRF organizase un baraj Concordia-Rapid și ilfovenii picaseră în Ligia 1.

Ibarrola e recunoscut și ca un avocat scump. Pentru tot cazul, steliștii ar putea plăti spre 100.000 de euro. Plus taxele de la TAS, ceva mai mult de 10.000 de euro pentru ca litigiul să fie judecat în regim de urgență.

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (19)
1670475092980697
Ro Probe  •  16 Mai 2017, 12:47
Postat de onduku pe 15 Mai 2017, 20:10

Steaua a fost furata de arbitri, iar Hagi a beneficiat de arbitraje favorabile si ajutorul celorlalte cluburi. Dar chiar si asa, tot ceea ce conteaza e regulamentul. Nu ce zice unul sau altul. Daca regulamentul o da campioana pe Steaua la TAS, care e forul suprem, inseamna ca Steaua e campioana. Pana la urma ambele au fost la egalitate.

Potoliti-va. Steaua nu are dreptul sa revendice campionatul. Nici moral, nici cu regulamentul in mana ... Sezonul regulat stabileste doar ce echipe intra in paly-out si in play-off si cu cate puncte avans. Restul ... zero. Meciuri castigate, goluri marcate, etc. Meciurile din sezonul regulat se folosesc pentru a stabili ierarhia in sezonul regulat, pentru departajarea in play-off/out se folosesc doar meciurile din aceasta faza a competitiei.

onduku
onduku  •  15 Mai 2017, 20:10
Postat de khal_37 pe 15 Mai 2017, 13:10

Furat? Campionatul este impartit in doua si trebuie tratat ca atare. Nu poti face calcule doar in camopionatul regulat sau doar in play off/ play out. Meciurile directe este criteriul de departajare decisiv iar in meciurile directe STEAUA in CAMPIONAT este peste Viitorul. Nimeni nu fur nimic, doar se face dreptate. Faptul ca LPF si-a batut joc de Hagii si de ,,copii'' lui si l-a uns campion este altceva. Cineva a vrut sa-si bata joc de Hagi si atat si s-a folosit de el sa dea in Steaua si in Becali furand-ui campionatul. Prea multe arbitraje hoate, prea multe coincidente, o noua ,,cooperativa'' inceputa in campionatul regular si finalizata in play off impotriva Stelei. Daca Steaua nu era furata avea minim 12 puncte peste Viitorul, daca Viitorul nu era ajutata era pe locul 5-6 in play off. Legea e lege pentru toti, regulamentele nu trebuiesc interpretate ci aplicate corect. Conform regulamentelor Steaua este clar campiona.

Steaua a fost furata de arbitri, iar Hagi a beneficiat de arbitraje favorabile si ajutorul celorlalte cluburi. Dar chiar si asa, tot ceea ce conteaza e regulamentul. Nu ce zice unul sau altul. Daca regulamentul o da campioana pe Steaua la TAS, care e forul suprem, inseamna ca Steaua e campioana. Pana la urma ambele au fost la egalitate.

onduku
onduku  •  15 Mai 2017, 20:07
Postat de Robert Wetorecz pe 15 Mai 2017, 13:18

Sunt dinamovist si as face orice ca Steaua sa nu ia campionatul dar din pacate Becali are dreptate in meciurile directe au 3 victorii un egal si o infrangere e absurd sa iei in considerare doar rezultatele din playoff,in rest Hai Dinamo!!

Respectele mele, esti un dinamovist adevarat! Dinamo a invins si Viitorul si Steaua pe final.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează