FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali "i-a dat papucii", dar l-a vrut din 2006 » Cum a ratat Tibi Bălan un transfer la o superechipă a Europei

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 19:48

Antrenorul lui Dinamo, Gigi Mulţescu, este foarte dezamăgit de fostul său elev, Tibi Bălan, care a rămas fără echipă şi de ceva timp se antrenează singur.

În 2006, pe cînd era antrenor la Sportul şi îl avea jucător pe Tibi Bălan, Mulţescu spune că Steaua l-a dorit încă de atunci pe acesta, dar jucătorul avea oferte importante şi din Turcia.

“Bălan este un jucător la care am ţinut foarte mult, la fel ca şi Ferfelea. Mă revedeam în el ca jucător. Păcat că s-a irosit pe final de carieră. A fost o mare dezamăgire la Steaua. Trebuia să joace mai mult acolo, dar nu s-a impus.

În acel sezon, Bălan a avut o evoluţie remarcabilă. Mi-aduc aminte că cei de la Beşiktaş l-au dorit foarte mult, dar s-a accidentat în penultima etapă, cu Bistriţa parcă, şi totul s-a năruit. Acum, are nevoie de o echipă care să-l pună în valoare“, a spus Mulţescu la Fanatik Show de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează