FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Becali: "Mihai Costea a meritat să fie huiduit, a fost un măscărici pe teren"

Mihai Costea
Mihai Costea

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 22:26

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat derby-ul cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 0-0. Finanţatorul s-a arătat mulţumit de prestaţia centralului Alexandru Tudor, dar şi-a criticat unii jucători, favorit fiind Mihai Costea.

"Arbitrajul a fost impecabil, îmi place cel mai mult stilul de arbitraj al lui Tudor, la orice atingere să se dea fault. Am înţeles că am avut 11 metri clar, dar nu poţi să-i spui nimic lui Tudor pentru că a condus perfect meciul.

Mihai Costea merită să fie huiduit. A fost un măscărici pe teren, asta a fost! Tot am aşteptat, dar văd că tot un măscărici pe teren rămîne. A început el bine, dar după ce a venit şi frate'su nu a mai făcut nimic. Ilie Stan a greşit, trebuia să-l bage pe Florin Costea în locul lui Tănase, nu pe Nikolici. Nu pot să spun că mi-a plăcut un anume jucător din echipă", a spus Gigi Becali la finalul meciului.

Patronul stelist a spus însă că echipa sa nu ar fi meritat victoria, deşi a avut faze mai clare de gol: "Nu pot să spun că am fi meritat victoria, am avut un mic plus peste ei, dar victoria nu era clară. Am avut o fază mai importantă în prima repriză şi una în repriza a doua".

Steaua - Rapid s-a terminat 0-0, după un meci în care arbitrul Alexandru Tudor a eliminat trei jucători: Alexa şi Ezequias de la oaspeţi şi Prepeliţă de la gazde.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
paul227
paul227  •  26 Octombrie 2011, 10:02

uite aici cojoc pentru cioban becali :D ://www.visedinpiele.ro/produs.php?id=289

dordor
dordor  •  26 Octombrie 2011, 09:13

aici are dreptate Sheep Manager, acum surorile costea sunt o problema pentru el, a cheltuit mult pe ei, iar astia nu joaca dar strica atmosfera ! imi pare sincer rau pentru echipa

sibelius
sibelius  •  25 Octombrie 2011, 23:23
Postat de imperator pe 25 Octombrie 2011, 00:30

Fratilor , voi nu vedeti ca Steaua joaca fotbal cu incetinitorul ? Si asta nu de azi de ieri , e mai demult .

Asta e de cand a venit marele carmaci Oli.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează