FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali nu se poate opri! Atac după atac față de noua Steaua: "Este o tâmpenie și o ambiție a unor oameni de nimic! Gata cu securiștii și comuniștii"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 12:38

Gigi Becali a avut încă o răbufnire, după ce CSA a decis să își înființeze o echipă de fotbal Steaua și l-a numit director tehnic pe Marius Lăcătuș.

"Ce să facă ei cu echipa? Ei nu pot juca în cupele europene! O fac așa, de distracție. Vor să piardă bani. Zic că vor aduce investitori, dar nici cluburi cu tradiție, ca Rapid sau Petrolul, nu au găsit investitori! Este o ambiție a unor oameni de nimic, care nu-și dau seama ce fac.

Păi, brandul Steaua e la mine. CSA are marca Steaua la baschet, hochei și alte sporturi, dar nu la fotbal! Fanii de la Peluza Sud să se ducă la baschet, dacă vor marca Steaua. La fotbal, eu am brandul.

Cum să facă altă Steaua, doar că așa vor comuniștii? Vor securiștii și comuniștii să ia tot în țara asta?! Gata cu securiștii și comuniștii! S-a terminat!", a spus Becali la TV Sport.ro.

"Și vreau să mai spun ceva despre Armată. În primul rând, am atacat decizia de a reduce taxa de timbru (inițial CSA trebuia să plătească 1,6 milioane de lei ca să înceapă procesul, dar acum taxa a fost micșorată la 400.000 lei prin decizie judecătorească, n.r.).

În al doilea rând, cine plătește de la ei 100.000 de euro? Ca să dai banii aceștia, trebuie să ai măcar 1% șanse de câștig! Este o mare tâmpenie.

Talpan vrea să plătească taxa de timbru, dar la Armata sunt oameni care știu că vor răspunde de banii pierduți, dacă nu câștigă cazul. Ei vor pierde banii pentru taxa de timbru când vor pierde procesul și intră sub incidența legii", a continuat finanțatorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
stelistu.batran
stelistu.batran  •  13 Decembrie 2016, 21:06
Postat de khal_37 pe 13 Decembrie 2016, 20:58

Lesinatura, fără becali Steaua era lângă rapid și dinamo adică în....necunoscut, niște anonimi! *** sclavi și susțineți clona echipei de baschet a mapn și viitoarea clona a Stelei echipa de amatori din liga a 4-a.

Ti se pare ca ARMATA Romaniei este ceva de care tu iti bati joc? Sunt curios cum arati, ***. ***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistu.batran
stelistu.batran  •  13 Decembrie 2016, 21:00

Noi vom merge la fiecare meci al CSA, si cu rabdare vom regasi placerea de a fi suporter in tribuna la noi acasa in Ghencea! acolo unde am trait in extaz multe minuni, incredibile.

khal_37
khal_37  •  13 Decembrie 2016, 20:58
Postat de stelistu.batran pe 13 Decembrie 2016, 20:52

Pai pe tine o sa te mierlim cat de curand daca mai guitzi, penal si escrooooc. A terfelit numele, simbolurile si istoria incredibila a ceea ce au putut face niste oameni cu putini bani si sub totalitarism in estul Europei, dupa Cortina de Fier. Esti doar o insecta care va crapa strivita in behaieli sufocante gen respiratia ;ui Darth Vader! Hahaha. Gandacule!

Lesinatura, fără becali Steaua era lângă rapid și dinamo adică în....necunoscut, niște anonimi! *** sclavi și susțineți clona echipei de baschet a mapn și viitoarea clona a Stelei echipa de amatori din liga a 4-a.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează