FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, ofertă oficială pentru un jucător din Liga 1! Cine blochează transferul la FCSB + cum a reacționat jucătorului

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 11:58

Deși președintele executiv al lui Poli, Adrian Ambrosie, susține că sunt ”doar vorbe”, intenția FCSB de a-l transfera pe golgeterul ieșenilor, Andrei Cristea, e confirmată de o hârtie trimisă clubului moldav pe 28 decembrie.

Andrei Cristea, susțin surse din anturajul jucătorului, e foarte dezamăgit că transferul său la FCSB a intrat în impas. Finanțatorul lui Poli, Horia Sabo, nu se opune plecării căpitanului, iar din SUA, unde se află în concediu încă de dinaintea Crăciunului, președintele executiv Adrian Ambrosie a declarat joi seară Gazetei că "Andrei a fost și este un lider al echipei, și-a făcut datoria față de club, iar dacă dorina lui e să plece, nu avem cum să ne opunem. Doar că, până acum, nu am primit nicio ofertă concretă pentru el, până acum au fost doar vorbe".

"Doar prețul mai trebuia fixat"

Și atunci, a blufat Becali când a spus că achiziția lui Cristea e rezolvată? Sabo susține că "doar prețul mai trebuia fixat și se putea bate palma. Eu mi-am lăsat asociații să facă business, cum și-au dorit. Nu știu ce au făcut". Surse ale Gazetei din anturajul clubului moldav confirmă că, în 28 decembrie 2018, Poli a primit prin fax o hârtie semnată de președintele FCSB, Valeriu Argăseală, în care lui Ambrosie i se face cunoscut interesul vicecampioanei României pentru golgeterul său. Totodată, i se solicită să transmită cât mai curând condițiile în care jucătorul poate fi transferat. Ceea ce, până acum, nu s-a întâmplat.

Sabo merge în justiție

Vinovat pentru că se bate pasul pe loc e blocajul ce persistă la nivelul conducerii ieșene. Sabo, primul contactat de Becali în legătură cu Cristea, e în conflict de mai multă vreme cu membrii Comitetului Director, reprezentați de Ambrosie. Iar pentru a-l rezolva cumva, omul de afaceri băimărean s-a adresat justiției.

"Eu am pus la punct un plan foarte bine gândit pentru acest sezon, care asigura stabilitatea unui club ce avea mari probleme vara trecută. Din păcate, modul în care asociaţii au acţionat în ultima perioadă a dat multe peste cap. Când două părţi nu se înţeleg, e firesc să ceri o opinie neutră, care să stabilească cine are dreptate", a declarat Sabo cotidianului "Ziarul de Iași".

El a atras atenţia și asupra unui pericol care planează în această perioadă: "Până la verdictul instanţei, eu cred că domnii din Consiliul Director care semnează singuri acte legate de club, vânzări, achiziţii de jucători şi alte lucruri trebuie să fie foarte atenţi. Dacă mi se va da mie dreptate, actele semnate doar de ei ar putea fi lovite de nulitate şi ar genera litigii ulterioare". 

6 goluri și două pase decisive a dat Andrei Cristea în acest sezon, în 19 meciuri. Recent a reușit să înscrie golul 100 în Liga 1


12.000 €
lunar salariu net și un an și jumătate de contract i-a propus Becali lui Cristea 

50.000 €ar fi suma propusă de patronul FCSB celor de la Iași în schimbul atacantului de 34 de ani

"Dacă vrem să ne vindem jucătorii pe mai mulți bani trebuie să abandonăm scandalurile, spălatul rufelor în public și să performăm ca echipă, pe teren" Horia Sabo, finanțator Poli Iași 

Citește și:

"Messi", primul transfer făcut de Teja la FCSB! Becali a spus tot: "Jucătorul semnează acum"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  04 Ianuarie 2019, 15:02

*** vrea sa-l ia gratis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forza_csms
forza_csms  •  04 Ianuarie 2019, 12:51

De unde stiti voi ca Andrei e dezamagit? Asa ati visat azinoapte? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează