FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali poate profita! Fundașul dorit de el nu și-a prelungit contractul și poate ajunge la FCSB

Răzvan Horj (dreapta)
Răzvan Horj (dreapta)

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 19:32

FCSB caută disperată un fundaș central, iar una dintre variante este Răzvan Horj, de la CFR Cluj, care a făcut cuplu în apărare sezonul trecut cu Ionuț Larie, în prezent la formația roș-albastră.

Gigi Becali vrea să profite de faptul că Horj nu și-a prelungit încă înțelegerea cu CFR Cluj și să-l transfere la FCSB. Chiar Bogdan Mara, managerul sportiv al ardelenilor, a lăsat de înțeles că fotbalistul de 21 de ani se poate despărți de CFR.

"Deocamdată este jucătorul nostru. E mai greu la fundași centrali. Răzvan este jucătorul nostru, este totul în regulă, de el depinde acum, este o concurență mare pe acel post. Să vedem cum vor evolua lucrurile mai departe", a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.

"Mie mi-a plăcut Horj. Dar MM și Dică mi-au spus că nu, iar acum nu știu dacă mai poate fi luat, dar mie mi-a plăcut foarte mult" Gigi Becali în urmă cu o lună

28 de meciuri are Horj în tricoul clujenilor în toate competițiile

600.000 €e cota de transfer a lui Horj, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
10155155498008643
Ioan Draia  •  24 Iulie 2017, 07:37

Pentru campionatul intern nu are nevoie de alt central. A demonstrat ca ii poate schimba in functie de "centralul care are fluierul si cartonasele rorii !(nu conteaza ca se numeste Gaman...sau altfel fac parte din rezerva de "Centrali " a lui Becali !Speram ca in Europa adversarii sa nu aiba "Centrali tip FCSB! Macar sa fie impartial ca sa isi vada si Becali valoarea echipei !

balauru48
balauru48  •  23 Iulie 2017, 21:56

Ati mai fortat o fituica cu ciobanul vostru preferat, idioti de gsp!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  23 Iulie 2017, 21:45

Daca tot il vrea sa incerce imprumutul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează