FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali s-a certat ieri cu Mititelu, apoi l-a măscărit pe Porumboiu la TV » L-a înjurat în direct!

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Patronul Stelei a reapărut pe sticlă, mai agresiv ca niciodată. Interzis de Piţurcă la echipă, Gigi Becali refulează la televiziuni. Ieri, la GSP TV, a avut două scandaluri.

Spre seară, cînd Adrian Porumboiu vorbea cu Radu Naum despre abia încheiatul meci Argentina - Germania 0-4, patronul Stelei a intervenit. Motivul? "Am auzit că Porumboiu se laudă că din cauza lui nu mai jucăm noi amicalul cu Real Madrid". După doar cîteva secunde, Becali a început să înjure în direct!

"Du-te-n p... mă-tii de zdreanţa naibii! Vagabondule!", i-a strigat el vasluianului, moment în care moderatorul Radu Naum a cerut ca intervenţia telefonică să fie întreruptă. Porumboiu a reacţionat moderat: "N-am auzit ce a zis, eu sînt în Austria, în cantonamentul echipei mele. A înjurat Becali? Atunci să-i fie ruşine! Eu nu permit papagalilor să mă jignească!".

La prînz, Becali îl luase în colimator şi pe Adrian Mititelu, tot la GSP TV: "Degeaba zice el că Dorel Stoica trebuie să dea Craiovei un milion de euro! O să-l bată Dumnezeu că vrea să-i facă rău acestui băiat! Auzi la el, s-a trezit să-i ceară un milion lui Dorel!".

"Orice cretin poate să înjure pe post. M-am lămurit şi cu europarlamentarul ăsta! Atît îl duce mintea"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

"Lui Gigi i-a tăiat Piţurcă macaroana, nu mai are voie să vorbească de echipă şi e disperat că a ieşit din prim-plan. De-aia face ce face, săracu'!"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

"Va fi disciplină de fier"
Gigi Becali spune că roş-albaştrii nu au superfotbalişti în echipă, dar Victor Piţurcă e garanţia performanţei. "Veţi vedea şi voi ce disciplină de fier o să fie de acum înainte. Nici un jucător nu o să mişte în faţa lui Piţi. Numai aşa putem ajunge departe, pentru că nu avem supervalori", a spus Becali.

Arles îl vrea pe Pleşan
Nou promovată în prima ligă franceză, Arles-Avignon este interesată de achiziţionarea mijlocaşului Mihăiţă Pleşan (27 de ani), pe care vrea să-l testeze mai întîi. Fotbalistul are o clauză prin care poate pleca din Ghencea în schimbul a 100.000 de euro. Pleşan a fost în tratative avansate cu Karpaty Lvov din Ucraina, dar pînă la urmă transferul a picat

- Roş-albaştrii vor reveni azi la antrenamente, după ce au avut liber două zile din partea lui Victor Piţurcă
- Andrei Ionescu are şanse să plece luni cu Steaua în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Austria. Mijlocaşul este refăcut după operaţia de apendicită.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dani.b
dani.b  •  05 Iulie 2010, 14:40

Asa ceva nu ar trebui sa apara in ziare sau le tv.Si voi GSP aveti o vina...aceea ca nu exista emisiune sa nu incercati sa vb cu becali...nu il mai sunati atata ...chiar nu ne intereseaza parerile lui despre x sau y.Sunati-l sa vb de Steaua cand e vorba in emisiune de Steaua...si cand il va lasa Piti sa vorbeasca.Pune-ti prea mult accent pe acest becali...nu il mai bagati atat in seama

precimax
precimax  •  05 Iulie 2010, 08:59

Piná cánd o sá-l tot suna-ti pe acest om ,care nu are nici un pic de respest fatá de altii.Dar se pare cá aici doar Staeua conteazá,din cáte se pare 80% din pagini e plin cu steaua.Dacá mai continuati asa f.mult va scádea interesul fata de gazetá.

maximuspqr
maximuspqr  •  04 Iulie 2010, 18:06

pai asta merita sa auda cei ce il suna pe Becali sa isi dea cu parerea iar domnu de la Vaslui prea se baga in discutii aiurea,daca ziaristii lui peste sint ineresati de panarama ,de asta avem parte

Vezi toate comentariile (19)
Comentează