FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Becali s-a răzbunat și l-a lăsat șomer! Trebuia să fie antrenor în Liga 1, dar Gigi a blocat mutarea

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 14:38

Angajarea lui Costel Gâlcă la FC Voluntari nu mai e sigură, fiindcă Gigi Becali l-a sunat pe Florentin Pandele și i-a cerut să caute alt antrenor, întrucât fostul internațional și-a permis să-l înfrunte pe el.

FC Voluntari continuă să funcționeze pe baza consultărilor dintre primarul Pandele și nașul lui, Gigi Becali. Gazeta a scris că stelistul l-a sfătuit pe primar să-l dea afară pe Mutu și de aceea a fost sacrificat Adrian. Gigi l-a mai demis în trecut și pe Ionel Ganea de la Voluntari. 

De data asta se răzbună pe un antrenor care nici măcar nu a fost încă angajat. Costel Gâlcă trebuia să devină tehnicianul fostei câștigătoare a Cupei României, urma să ajungă la Voluntari la pachet cu managerul Adrian Ilie. Șanse mari să ocupe jobul mai are doar "Cobra", ale lui Costel s-au prăbușit în urma unei intervenții a lui Becali.

Gigi i-a transmis lui Florentin Pandele, primarul de la FC Voluntari, că ar fi mai bine să aleagă alt nume pentru banca tehnică, întrucât Gâlcă a devenit dușman al lui de când și-a permis să-l critice în public. Costel a anunțat că e exclus să revină la FCSB, "aș antrena și la Voluntari, oriunde, numai să mă întorc acolo nu se poate". Motivul îl constituie modul de lucru al patronului. 

Gâlcă luase toate trofele interne într-un singur sezon, campionatul, Cupa și Cupa Ligii, dar nu i s-a prelungit contractul pentru că n-a respectat ordinele din lojă la unele meciuri. Antrenorul nu a folosit echipa pe care o comandase Becali și a fost pedepsit.

Gigi s-a lăudat ulterior că în alte ocazii îi fuseseră executate ordinele: "Dădeam telefon și de la pușcărie, înainte să se sune stingerea, și făceam schimbările cu Gâlcă pe bancă!"

Revine Claudiu?

Adrian Ilie rămâne favorit să preia postul de manager al clubului. De fapt, e vorba despre un post din care Ilie s-ar ocupa doar de transferuri, fără să aibă de-a face cu alte aspecte de la Voluntari. Fie va aduce el și un antrenor, fie va reveni Claudiu Niculescu! Ex-dinamovistul a fost demis de curând și înlocuit cu Mutu, dar e posibil să se întoarcă.

El a câștigat Cupa și Supercupa cu vișiniii, apoi a fost dat afară fiindcă șefii erau dezamăgiți că echipa nu prinsese play-off-ul. Cu Mutu, Voluntari s-a salvat la baraj, după 1-0 și 0-1 cu Chindia Târgoviște și lovituri de departajare din care dâmbovițenii n-au dat niciun gol. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  22 Iunie 2018, 03:12

Sa-l puna pe Lutu, i-ar face rodajul inainte de FCSB. Sau pe Mache, ca sa-si intre in mana cat mai rapid.

mosvasile
mosvasile  •  21 Iunie 2018, 19:28

Liga lui Becali!Numai cu Clujul nu prea ii tine,pentru ca aia sunt sub protectia unor anumite ambasade!

chirvase
chirvase  •  21 Iunie 2018, 18:55
Postat de atentu pe 21 Iunie 2018, 18:48

Păi, normal căci pe statul de plată la slugi scrie FC ***, nu FIFA ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează