FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali, scos din minți după ultima ofertă primită pentru Alibec: "Cum să fac asta, sunt cioflingar? Eu fac fotbal, nu găinărie"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 18:59

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a declarat astăzi că a primit o ofertă de la o echipă din liga a doua engleză, care dorea să-l împrumute pe atacantul Denis Alibec, însă a refuzat categoric solicitarea clubului respectiv.

"Nu sunt cioflingar, nu fac găinărie, cum să dau împrumut cel mai bun jucător?", și-a motivat Becali decizia. 

"Alibec e un jucător special. Pentru el nu mai e nevoie «să îi facem piață». Chiar azi m-a sunat unu' din Anglia, că dă două milioane pentru împrumut. I-am zis că eu sunt Becali și să nu creadă că poate să-mi ia împrumut cel mai bun jucător. Să dea 15 milioane de euro și să-l ia. Eu nu fac așa ceva, eu nu sunt cioflingar. Cum să-l dau împrumut pe cel mai bun jucător? Eu vreau să fac fotbal sau să fac găinărie?

E o chestiune de demnitate. Când ai calificările în fața ta și îți împrumuți cel mai bun jucător, înseamnă că ești cioflingar. Nu mai ești Steaua, ești Steluța, ești FCSB, ești CSA Armata, Liga a 4-a.

Fiecare face ce vrea, eu am demnitatea mea. Am bani, nu mă vând pentru bani să îmi dau cel mai bun jucător împrumut. Au vrut să îmi dea și trei milioane, dar nu îl dau împrumut. Era o echipă care e în liga a doua și se bate la promovare în Premier League", a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

3.000.000 €e cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.de

Contraexemplul Negoiță

Politica lui Gigi Becali antagonizează cu strategia adoptată în ultimii ani de Ionuț Negoiță, finanțatorul rivalei Dinamo.

Șeful de la RIN a vândut numeroși jucători pe sume infime, spre dezamăgirea suporterilor dinamoviști, care au privit de fiecare dată cu jind la milioanele încasate de Becali din transferuri. 

Pe lângă jucătorii vânduți la prima strigare pe sume de nimic, Negoiță a mai bifat o bornă negativă în istoria dinamoviștilor: în vara lui 2016 l-a împrumutat pe căpitanul Paul Anton la Getafe pentru 200.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
valentinn10
valentinn10  •  26 August 2017, 12:55
Postat de haideusicfr pe 26 August 2017, 09:30

Fotbalul nu se rezuma la Steaua.Poate ar merge mai bine fara aceasta stea.Poate cu cealalta..

Da ai dreptate, poate cu cealalta, poate cu celelalte, POATE dar in mod sigur lucrurile merg pe calea ce buna cu GIGI PATRON SI STEAUA BUCURESTI, STEAUA ROMANIEI, PORTSTINDARDUL FOTBALULUI ROMANESC, restul sunt discutii...resturi...

alex_1973
alex_1973  •  26 August 2017, 11:35
Postat de DM Bob pe 25 August 2017, 23:01

Cumparand jucatori romani , BECALI a salvat financiar ASTRA si VIITORUL . Vanzand mai scump este meritul lui pt ca a promovat STEAUA ca rampa de lansare a jucatorilor romani in strainatate si mai ales ca a realizat acest lucru prin rezultate rezonabile in Europa . Nu-l mai critica-ti pt ca fara el astazi nu cred ca mai exista STEAUA si poate nici fotbal in Romania.

Așa crezi tu ca au fost salvate?Viitorul este ciuca bătăilor iar Astra este cu un picior în groapa.Nu înțeleg de unde gândirea ăsta comunista ca trebuia salvate?De aceea este campionatul romanesc praf de Îți este scârbă sa vezi un meci.Multe echipe sunt susținute artificial mai mult incurcand.Mai bine mai puține echipe dar puternice dacă actualul campionat.

alex_1973
alex_1973  •  26 August 2017, 11:30

Cred ca exact ce a declarat îi lipseste.Acest individ pentru bani vinde orice de aceea și lipsa de performanta a acestei echipe.Nu la interesat decât sa scoată bani și nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează