FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali și-a făcut praf jucătorii! Din nou! » Doar doi au scăpat: "N-avem timp să-i creștem"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 16:06

Gigi Becali și-a criticat jucătorii tineri pe care-i are la echipă, doar Dennis Man (20 de ani) și Florin Tănase (23 de ani) au scăpat de furia patronului.

De ce îl iubesc pe Man? Pentru că nu pierde mingea. Cade, driblează, dar mingea e tot la el. Florinel Coman are talent, dar pierde mingea.

Teja mi-a dat o listă cu jucători valoroși. Noi n-avem timp să-i creștem pe Florinel Coman și Nedelcu. Trebuie neapărat să luăm campionatul.

Nu putem sta după Moruțan. Lui Tănase și lui Man n-am ce să le reproșez. Oricum, o să iau 4-5 jucători să avem consistență în joc", a declarat Gigi Becali în cadrul conferinței de presă în care l-a prezentat pe Mihai Teja.

Becali a transferat 4 jucători de la Viitorul în toamna anului trecut, cel mai scump fiind Florinel Coman, urmat de Dragoș Nedelcu.

JUCĂTOR SUMA (EURO)

Fl. Coman 2.625.000
Nedelcu 2.125.000
Fl. Tănase 1.500.000
R. Benzar 700.000
TOTAL 6.950.000

Citește și: 

Becali a anunțat numele primilor 3 jucători cu care s-a înțeles: "Cu ei mi-a spus Teja că poate face posesie" + Cuplu nou de fundași centrali

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează