FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

În ciuda lui Gigi » Analiză a Fox Sports Italia: "E cel mai bun fotbalist din Liga 1, iar Roma e cu ochii pe el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 18:27

Fox Sports Italia a scris un amplu material despre Hervin Ongenda (23 de ani), fostul fotbalist al celor de la PSG, acum la Botoșani, pe care Gigi Becali îl desființa în septembrie.

Sursa citată notează că mijlocașul ofensiv este "cel mai bun fotbalist din Liga 1" și că Monchi, directorul sportiv al Romei a pus ochii pe el și îl monitorizează atent.

Fox Sports mai anunță că în afară de Roma, pe urmele lui Ongenda mai sunt CFR Cluj și alte două echipe din Italia, Spal și Udinese

"Licitația pentru mijlocașul francez pleacă de la 1,5 milioane de euro", susțin italienii, care o pun și pe FCSB pe lista cu echipele interesate de un transfer. 

Ziariștii din Peninsulă nu au știut probabil de părerea proastă pe care Becali o are despre francez. În septembrie, finanțatorul FCSB l-a făcut praf pe Hervin: "Ongenda ăsta își bate joc de toată munca echipei. Dacă nu joacă titular, Botoșani e echipă de play-off". 

Cotat la 350.000 de euro, Ongenda a strâns 631 de minute la FC Botoșani în 12 meciuri. A marcat un singur gol și a oferit o pasă decisivă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  04 Noiembrie 2018, 08:58

"... A marcat un singur gol și a oferit o pasă decisivă." in 12 etape. Cam putin pt Roma si chiar pt Botosani. Se vede din parcursul din ce in ce mai slab al echipei.

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  04 Noiembrie 2018, 03:21

Prostul de Gigi, râsul României.

dan.p.ulea
dan.p.ulea  •  04 Noiembrie 2018, 00:11

delasurse.gov ¶ stirea nu e reala, a fost data doar in ciuda pluii lu' jiji. De fapt, cei de la FoxSport vor doar sa-l ftua pe jiji sa arunce cu banii

Vezi toate comentariile (11)
Comentează