FOTBAL  »  Superliga  »  INTERES

EXCLUSIV FCSB sau Steaua? Cine a vândut mai multe bilete pentru derby-urile cu Farul și Dinamo

Peste 20.000 de spectatori sunt așteptați la fiecare dintre derby-urile FCSB - Farul, din lupta pentru titlu, și CSA Steaua - Dinamo, din play-off-ul ligii secunde.
Peste 20.000 de spectatori sunt așteptați la fiecare dintre derby-urile FCSB - Farul, din lupta pentru titlu, și CSA Steaua - Dinamo, din play-off-ul ligii secunde.

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 22:08 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 22:28

Peste 20.000 de spectatori sunt așteptați la fiecare dintre derby-urile FCSB - Farul, din lupta pentru titlu, și CSA Steaua - Dinamo, din play-off-ul ligii secunde. Momentan, mai multe bilete au fost vândute pentru duelul din Ghencea.

  • FCSB - Farul, în runda cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 1, se joacă luni, de la ora 20:30, pe Arena Națională
  • CSA Steaua - Dinamo, în runda cu numărul 4 din play-off-ul ligii secunde, se joacă marți, de la ora 19:00, pe arena din Ghencea.

Luni, Arena Națională va găzdui un meci crucial în lupta pentru titlu. Așa cum afirmă inclusiv Mihai Stoica, FCSB e obligată să o învingă pe Farul pentru a mai spera la trofeu.

Gigi Becali și Alexandru Tudor, imagini inedite de la Denia Prohodului din Vinerea Mare
DENIE
Gigi Becali și Alexandru Tudor, imagini inedite de la Denia Prohodului din Vinerea Mare

Trupa lui Becali va avea un argument în plus în duelul cu Hagi. Din informațiile Gazetei, până în după-amiază zilei de vineri fuseseră vândute peste 10.000 de bilete. Gazdele se așteaptă la peste 20.000 de spectatori, poate chiar 25.000.

Interes major pentru CSA Steaua - Dinamo 

Disputa dintre CSA Steaua și Dinamo, mediatizată intens pe fondul demersului lui Vasile Dâncu, prin care „militarii” ar putea obține promovarea, a vândut mai multe bilete până în acest moment.

Vineri după-amiază, organizatorii au transmis că a fost depășită borna celor 20.000 de tichete vândute. Aici intră cele 5.000 de bilete distribuite dinamoviștilor, abonamentele și cele vândute online. Oficialii „militarilor” anticipează că meciul se va disputa cu casa închisă.

Dacă nu se juca de Paști și nu era lumea plecată, atunci puteam să vindem și 60.000 de bilete pentru acest meci
- Iulian Miu, oficial CSA Steaua

Fanii dinamoviști anunță „Ghencea alb-roșie”

În mod oficial, Dinamo a primit o peluză, 5.000 de bilete, pentru derby-ul cu Steaua. Fanii „câinilor” susțin că au cumpărat bilete și în alte sectoare ale arenei din Ghencea și că vor fi cel puțin 8.000.

Ghencea alb-roșie. Deplasarea de marți se va face în corteo, iar adunarea va avea loc la ora 15:00, la ieșirea din stația de metrou Petrache Poenaru. La ora 16:00, 8000 de câini vor porni spre stadionul Ghencea, unul lângă altul, demonstrând încă o dată că atașamentul pentru culorile pe care le iubesc nu are termen de comparație
- Peluza Cătălin Hîldan

VIDEO. Walace: „Dacă o să promovăm, cred că o parte din suporterii FCSB-ului vor veni la noi”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Proiectul lui Dâncu a șocat Coaliția de Guvernare: „Întoarce România în vremea lui Ceaușescu!” + Cine mai semnează Inițiativa pro CSA Steaua

Adi Popa, noi „săgeți” către Dinamo: „E o surpriză că e în play-off, credeam că nu termină sezonul”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (93)
forumer.47
forumer.47  •  20 Aprilie 2023, 03:49
Postat de fcsb_clar_e_steaua pe 16 Aprilie 2023, 02:08

Știți ce nu înțelegeți voi din meciul ăsta? Oamenii nu vin că s-ar putea să promoveze CSA, vin pentru că sunt steliști și se joacă cu Dinamo, eternul rival, nu că ar fi fani CSA, vă amăgiți singuri și încercați să ii prostiți pe alții. Lăsați vrăjeala, că dacă era să fie cineva cu voi se vedea la celelalte meciuri. Oamenii sunt steliști, nu-s nici gigisti, nici talpanisti, o știți prea bine.

Fals. Tot stadionul (minus galeria dinamovista, fireste) a cantat cu Peluza Sud si a incurajat Steaua. Stiu ca doare, dar adevarul l-a vazut marti toata tara: 20.000 de stelisti si 5.000 de dinamovisti. Voi credeati ca va fi invers. Dureros...

Gabrie1
Gabrie1  •  16 Aprilie 2023, 13:41
Postat de creeperno807 pe 15 Aprilie 2023, 22:47

De cand e Farul-Fcsb derby? Una e din Constanta, cealalta din Bucuresti

La un derby echipele sunt din același oraș

fcsb_clar_e_steaua
fcsb_clar_e_steaua  •  16 Aprilie 2023, 02:23
Postat de magic4ever pe 14 Aprilie 2023, 23:49

Suporterii vin pentru ca Steaua Dinamo este cel mai tare meci din istoria fotbalului romanesc!Suporterii nu vin doar pentru ca joaca cu Dinamo,suporterii Stelei vin la meci si pentru ca sunt sanse mari sa se schimbe legea sportului si sa poata promova de anul asta sau anul viitor...nu mai cauta scuze pentru ca echipa din liga 2 este adevarata Steaua si pana la decizia finala a procesului echipa din liga 2 are marca,stema si palmaresul ...meciul din Ghencea DIN LIGA 2 o sa aiba numar dublu de spectatori fata de meciul FCSB Farul CARE ESTE MECI PENTRU TITLU!

Visezi. Unii suporteri vin pentru că sunt steliști, nu neapărat pentru că acum ar putea promova CSA, ci pentru că se joacă împotriva lui Dinamo, rivalul etern, iar dintre ei mulți merg să vadă si susțină FCSB constant. Nu i-a împiedicat nimeni pe suporteri să vină la meciuri până acum, e imposibil deodată să vină atât de mulți fani pentru CSA, că nici cu cuscra, soacra si amanta nu vă strângeți suficienți. Nu mai pacăliți lumea!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează