FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Billel Omrani a spart gheața! Gol după aproape 15 luni

Billel Omrani, gol în Gaz Metan - CFR Cluj
Billel Omrani, gol în Gaz Metan - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 19:39 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 20:02

Billel Omrani (27 de ani) a marcat primul său gol după mai bine de un an. Francezul a punctat în meciul dintre Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj, câștigat de campioană cu 1-0.

Toate detaliile despre Gaz Metan - CFR Cluj, AICI

După aproape 15 luni, Omrani și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor. În minutul 75 al meciului de la Mediaș, Omrani a primit mingea de la Mihai Bordeianu, a înaintat cu balonul la picior până în careul advers unde l-a depășit pe Trif, iar șutul său, deviat de Baco, a intrat în poartă.

Billel Omrani a încheiat o perioadă neagră

A fost primul gol al lui Omrani după reușita din 1 decembrie 2019, dintr-un meci încheiat la egalitate cu Hermannstadt, scor 1-1. De atunci, Omrani a mai jucat în 25 de meciuri, dar nu a mai simțit gustul golului.

Imediat după gol, Omrani a afișat un zâmbet larg și a alergat spre banca de rezerve pentru a sărbători reușita.

În ciuda secetei îndelungate, Omrani își păstrează o cotă de piață importantă pe Transfermarkt. În prezent, francezul valorează 2 milioane de euro potrivit sursei citate.

Billel Omrani, după Gaz Metan - CFR Cluj

A fost o perioadă foarte grea pentru mine. M-am accidentat, am avut COVID, au fost probleme cu clubul. Astăzi am intrat și am dat gol, sunt foarte fericit și îi mulțumesc staffului medical, a făcut totul pentru a reveni pe teren rapid și în formă. Am dat un gol și echipa a câștigat 3 puncte foarte importante pentru noi.

Suntem împreună cu FCSB în playoff, e foarte important pentru noi să fim pe primul loc. Eu și echipa dăm totul pe teren să câștigăm încă un titlu. Lucrez foarte bine la antrenamente, astăzi am avut multe ocazii, dar am avut un portar foarte bun în fața noastră.

Șutul meu a fost puțin deviat, dar a fost gol. Este foarte bine pentru mine și pentru club. Astăzi am avut gamba puțin obosită, dar asta e.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica dă replica, după criticile lui Marcel Pușcaș: „Ce te recomandă de ne ești superior?”

DDB anunță suma necesară ca Dinamo să obțină licența: „Avem 36 de zile, nimic nu ne poate opri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
189254898748309
Claude SH  •  22 Februarie 2021, 06:25

Bravo Omrani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează