FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Bogdan Andone înaintea debutului la Astra: „Aici nu am problemele de la FCSB” + Îl apără pe Cosmin Contra: „Când eram fundaș mai dădeam cu pumnul, scuipam”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 10:33

Bogdan Andone (44 de ani) debutează duminică pe banca Astrei, de la 17:45, în fața celor de la Sepsi. Antrenorul crede că lotul actual este unul care poate prinde podiumul în Liga 1.

  • Astra - Sepsi e duminică, de la 17:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Este un campionat extrem de echilibrat. Multe meciuri sunt echilibrate, se joacă de la egal la egal. Jocurile sunt încinse. Echipa luptă,  băieții au strâns câte puncte au putut până acum. E important fiecare meci și să începem cu dreptul duminică.  

Din fericire, la Astra nu am nicio problemă din punct de vedere al conducerii. Lucrurile sunt foarte clare și foarte simple aici. A fost o exeperiență utilă la FCSB până la urmă.. Mă bucur că am lucrat cu niște   
fotbaliști extraordinari. M-a ajutat pentru cariera mea viitoare. 

La Astra sunt niște băieți cu care mă cunosc foarte bine. Important e să creem o atmosferă plăcută. Când e de muncă, e de muncă, când e să stăm la un pahar de vin sau un grătar, putem sta”, a declarat Bogdan Andone la TV Digi Sport. 

Andone îl apără pe Contra

Ieșirea reprobabilă pe care selecționerul Cosmin Contra a avut-o la adresa lui George Pușcaș e explicabilă din punctul de vedere al lui Bogdan Andone. 

„Mai sunt și astfel de momente la fotbal. Mi s-a mai întâmplat și mie. Așa e și când ești fotbalist. Fundașul trebuia să fie mai dur. Când eram fundaș, mai dădeam cu pumnul, mai scuipam. Toate aceste lucruri fac ca fotbalul să fie atât de plăcut”, a precizat Andone.

Vezi și:

Dorinel Munteanu îl face praf pe Cosmin Contra: „E lipsă de respect. Atmosfera nu va mai fi bună” + Îl contrazice pe MM Stoica

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
jabs
jabs  •  18 Octombrie 2019, 12:59

Sa vezi cum te zboara Niculae...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează