FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

„De Sărbători, au pus bombe la 5G” » Fabulos: ce a povestit un fost antrenor al lui FCSB

Ultras
Ultras

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 16:54 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 18:48

Bogdan Andone a povestit într-un interviu exclusiv pentru GSP despre o ofertă mai puțin convențională primită din Cipru, înainte să semneze cu FC Voluntari, în urmă cu câteva săptămâni. 

  • CONTEXT: Tehnologia 5G, pe scurt, e a cincea generație a tehnologiei de comunicare radio folosită de rețelele telecom;
  • Cu viteze de aproximativ 20 de ori mai rapide decât rețelele 4G, utilizatorii dintr-o rețea 5G pot descărca un întreg sezon al unei emisiuni TV în doar câteva minute, pot juca jocuri cloud cu o grafică impresionantă, pot transmite videouri în 4K fără întrerupere și vor fi tot mai multe aplicații de realitate virtuală și realitate augmentată, notează hotnews.ro;
  • Adepții teoriei conspirației spun că frecvențele 5G „prăjesc creierele și pielea”, o minciună ce se propagă prin multe țări și care a fost complet demontată de oamenii de știință.

Bogdan Andone: „De Sărbători, au pus bombe la 5G”

„Da, am avut două oferte din Cipru de curând. Era o echipă din play-off care voia să fiu pe bancă de sâmbăta trecută. E complicat acolo, legea impune o carantină de 14 zile, clubul mi-a zis că rezolva cumva cu un acord cu Guvernul, să stau numai trei zile în izolare. Și a mai fost o propunere de la un club de play-out, îmi propunea un contract pe doi ani și jumătate. Situația era delicată, să-mi las aici soția, copiii. Am hotărât să rămânem aici și chiar aștept cu nerăbdare să văd cum o să evolueze echipa”, a explicat Bogdan Andone pentru GSP. 

Și a continuat cu un detaliu interesant despre cum ciprioții au pus bombe la antenele 5G. „Cred că înainte de Sărbători. Ei sunt mai tradiționaliști și au pus niște bombe când au apărut câteva antene pentru tehnologia 5G. Nu acceptau așa ceva”, a explicat Bogdan Andone, fost antrenor la Astra și FCSB. 

Cum încearcă Bogdan Andone și stafful său să o resusciteze pe FC Voluntari

Situația de acum e iarăși rea, FC Voluntari e a 13-a în clasament, pe un loc care ar duce-o la barajul pentru salvare, într-un meci împotriva unei formații din „B”. Ca să supraviețuiască încă o dată, conducerea l-a angajat pe Bogdan Andone. Tehnicianul a terminat cu Astra pe podium în stagiunea trecută, de data aceasta luptă în subsolul clasamentului. Andone trebuie să asambleze într-un timp-record un puzzle complicat. 

Tocmai a făcut cunoștință cu noii lui jucători și deja se apropie meciurile oficiale. Ei vor porni cu o partidă la Mediaș, pe 12 ianuarie. Noutățile din lot sunt fundașul stânga Briceag, fost la FCSB și la Craiova, și mijlocașul defensiv Droppa, ex-Pandurii și Gaz Metan. Clubul mai caută în continuare să întărească formula subțire. Citește aici despre metodele lui Bogdan Andone. 

Citește și: 

EXCLUSIV Un antrenor din Liga 1 dezvăluie ciudățeniile campionatului: „N-am mai luat bani din iunie!”

Adevărata față a lui Dennis Man și Florinel Coman. Bogdan Andone: „Am fost surprins și eu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează