FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Adevărata față a lui Dennis Man și Florinel Coman » Bogdan Andone: „Am fost surprins și eu”

Dennis Man și Florinel Coman, două dintre „perlele” din curtea lui Becali / Sursă foto: GSP
Dennis Man și Florinel Coman, două dintre „perlele” din curtea lui Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 16:28 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 17:20

Bogdan Andone (46 de ani), noul antrenor al lui FC Voluntari, a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP, în care a vorbit despre planurile pe care le are la noua echipă, dar și despre momente inedite experimentate în cariera de tehnician. 

Andone, fost antrenor la FCSB în 2019, i-a antrenat pe Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro. Într-o perioadă în care „perlele” FCSB-ului sunt în vogă în Liga 1, Bogdan Andone le-a făcut amândurora câte o scurtă caracterizare, făcând dezvăluiri despre cum se antrenează cei doi, dar și despre posturile pe care aceștia se simt cel mai bine.

Bogdan Andone: „Am rămas surprins să vâd cât de serioși sunt Coman și Man”

„Man e introvertit, e un jucător care tinde spre un atacant, spre poartă. Coman preferă să plece din banda stângă, a jucat bine în Austria pentru națională și cred că ar fi fost vândut dacă nu s-ar fi accidentat. 

Ei doi se antrenează sută la sută, merg la sală, eu am rămas surprins de cât de serioși sunt!”, a mărturisit Bogdan Andone, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor

Florin Gardoş crede în transferul lui Dennis Man în Serie A

Florin Gardoș (32 de ani), fundașul Academicii Clinceni, a vorbit despre șansele lui Dennis Man (22 de ani) de a ajunge la o echipă puternică din vestul Europei.

„De ce nu? Are calităţi şi probabil în momentul de faţă e cel mai bun jucător din campionatul intern. Şi a fost în formă mare în turul campionatului, Parma a mai luat un român, aşa că nu văd de ce nu ar putea ajunge acolo”, a declarat Florin Gardoş pentru TV Telekom Sport.

Chiar dacă îl consider cel mai valoros în momentul de faţă, eu nu cred că poate să plece din campionatul intern pe mai mult de 10 milioane. Şi 10 milioane e foarte mult.

Nu are expunere, la FCSB nu a jucat în Europa League, la echipa naţională nu a prea jucat, mă refer la naţionala mare. Cam asta e diferenţa dintre generaţia noastră care a fost la Steaua şi cei de acum. Noi am avut sezoane foarte bune în Europa League, plus meciurile din Champions League şi atunci foarte mulţi am plecat în Europa, în vest 

- Florin Gardoș, fundaș Academica Clinceni

VIDEO Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Dennis Man City: povestea probelor ratate de adolescentul „Cinci cupe” la gigantul din Premier League și motivul refuzului traumatizant primit la 15 ani de actuala vedetă FCSB

Lumea copiilor la FCSB! Echipa de start va arăta pe placul lui Becali după ultimele transferuri

FCSB, sponsorul numărul 1 pentru FC Botoșani! Suma incredibilă trimisă de Becali către Iftime pentru 7 transferuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
108776721146777
Florin Grigore  •  09 Ianuarie 2021, 19:04

Daca petarda Mihaila care are doar un meci in turul 3 preliminar UEL s a vandut cu cat s a vandut si Man sau Coman se pot vinde Postacilor anti stelisti *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  09 Ianuarie 2021, 18:28

Da tata da, seriosi rau, pacat ca nu se vand!!! A mai trecut un mercato, o sa i vanda nea gigi pe bucati ca la dezmembrari auto!

the.fixer
the.fixer  •  09 Ianuarie 2021, 17:40

Amandoi sub Banel Nicolita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează