FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bogdan Bălănescu, istorie pentru Dinamo! Unde poate ajunge și cine a rămas pe poziții în „haită”

Dinamo s-a despărțit astăzi de Bogdan Bălănescu
Dinamo s-a despărțit astăzi de Bogdan Bălănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 18:05 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 18:58

Dinamo s-a despărțit astăzi de Bogdan Bălănescu, inamicul public numărul 1 al suflării dinamoviste. Pablo Cortacero, președinte CA, Cornel Dinu, Eftimescu, Cornel Țălnar și Cristi Hîldan au luat decizia.

După cum Gazeta Sporturilor v-a informat de mai mult timp, Bălănescu era pe lista neagră și a spaniolilor, a fost o chestiune de timp până când a fost mazilit, definitiv. Aceasta după ce Cortacero a fost bombardat cu mesaje de către dinamoviști, care i-au cerut să-l elimine cât mai curând pe Bălănescu de la club. 

Inițial, puterea de decizie a oficialului a fost redusă la maximum, el funcționând doar de decor în ultima lună la gruparea ce va avea sediul pe Calea Dorobanților, fizic, de la începutul săptămânii viitoare. Bălănescu nu a mai fost păstrat nici ca secretar general, informează doarromânia.ro. 

Acum, el ar putea să se angajeze la LPF sau la FRF, acolo unde are diverse relații.

Bogdan Bălănescu, OUT de la Dinamo!

Fanii „câinilor" au avut apostrofări și la adresa fostului șef al scouting-ului echipei, Marius Iorga, care a rămas în continuare în club. Chiar dacă nu mai are puteri mari la club, fostul jurnalist a rămas pe poziții. Este foarte apropiat de Rufo Collado, directorul sportiv, l-a însoțit la diverse acțiuni legate de transferuri. 

Totuși, având în vedere că este și șoferul unuia dintre cei mai importanți oameni din cadrul clubului, „câinii" i-au găsit o poreclă inedită lui Marius Iorga: „Vizitiul". Este o interpretare amuzantă, ironică, fiindcă vizitiul era „o persoană care conduce caii la o trăsură, la o căruță", conform DEX.

Rufo Collado, director sportiv Dinamo, despre schimbările produse în staff-ul administrativ:

  • „Noi respectăm decizia tuturor, dar oriunde, când vine un șef nou, logic, își aduce oamenii de încredere. Avem un respect imens pentru legendele lui Dinamo, dar trebuia schimbată conducerea. Dacă nu a funcționat și aproape că am retrogradat în sezonul trecut înseamnă că ceva se întâmplă, ceva nu a mers”
  • „Noi am venit cu altă mentalitate, cu alte obiective, un alt proiect mult mai egoist, mult mai mare decât ce a fost aici. Asta e legea vieții. Și eu a trebuit să plec de la echipa mea de suflet, Granada, au venit alții în locul meu cum era normal, cu un proiect nou"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Rufo Collado a dezvăluit cum s-a făcut transferul verii la Dinamo: „Așa obișnuia Florentino Perez la Real Madrid. Când a urcat în avion nu știa ce să facă”

Reacție furibundă la TV: „Să băgăm VAR-ul ăsta! Dacă nu ești în stare să contribui, lasă-te!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  08 Octombrie 2020, 22:38

Sa-l ia Becali ca sluga

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Octombrie 2020, 20:33

Respect Cortacero !

mafa
mafa  •  08 Octombrie 2020, 20:12

Aproape am retrogradat !!!! ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează