FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Reacție furibundă la TV: „Să băgăm VAR-ul ăsta! Dacă nu ești în stare să contribui, lasă-te!”

Dinamo solicită implementarea sistemului VAR. foto: Raed Krishan +38   FOTO
Dinamo solicită implementarea sistemului VAR. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 20:57 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 21:39

Ioan Mărginean, cel care urmează să devină noul manager general al lui Dinamo, a solicitat, în direct la TV, implementarea de urgență a sistemului de videoarbitraj în Liga 1.

Totodată, Ioan Mărginean îi urechează pe oficialii din Liga 1 care ezită să ia o poziție fermă în această problemă, bănâuind unele combatante din campionat că s-ar teme de costurile financiare pe care VAR-ul le presupune.

„Hai să n-o mai dăm la întors, să nu mai tot analizăm, să pierdem vremea. Hai să băgăm VAR-ul ăsta... dacă nu ești în stare, ca și club, să contribui, lasă-te, bă, frate! 

Toți vor, dar a fost o problemă cu pandemia asta. Acum orice bănuț e important, cluburile au mari probleme financiare. Ar fi spre binele fotbalului românesc”, a declarat Ioan Mărginean, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Liga 1 e încă departe de a implementa arbitrajul video, deși au trecut mai bine de 3 ani de când IFAB a dat undă verde acestui sistem, iar România are, în această zonă a Europei, cele mai mari drepturi TV. În lipsa VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri, ultimul pe listă fiind derby-ul FCSB - Dinamo, cu 4 erori grave.

13e numărul țărilor din Europa care au VAR în propriul campionat: Anglia, Spania, Italia, Germania, Franța, Olanda, Belgia, Portugalia, Cehia, Polonia, Turcia, Rusia și Croația

Dinamo chiar e distrusă de arbitri

Dinamo a pierdut cu FCSB, 2-3, din cauza unui penalty și a unui cartonaș roșu pe care Radu Petrescu le-a inventat spre finalul partidei, dar devine deja obișnuit ca roș-albii să fie dezavantajați. Diferența dintre greșelile pe care le comit brigăzile în favoarea unei echipe și erorile înregistrate împotriva ei îi face pe "câini" victimele clasice ale arbitrilor. 

De cinci ori a plătit Dinamo din pricina erorilor pe care le-au comis brigăzile în etapele disputate până acum din sezonul acesta. Echipa lui Contra a fost favorizată în două rânduri. Diferența este, așadar, de trei greșeli împotrivă, un scor pe care nu îl mai are nicio altă formație. - Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

FOTO. FCSB - Dinamo, imagini spectaculoase surprinse de fotoreporterii GSP: 

+34 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1: 

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

EXCLUSIV. Ultimele informații despre VAR în Liga 1: „El și-a asumat urgentarea implementării în România”

VAR, rețeta succesului? Un finanțator din Liga 1 știe cum poate câștiga Justin Ștefan șefia LPF: „Cred că problema e de voință”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
major
major  •  08 Octombrie 2020, 07:58

VAR va fi „interpretat” tot de loazele astea!

dinamofurata
dinamofurata  •  08 Octombrie 2020, 03:38

VAR nu va fi implementat in mamaLiga 1 ! Sunt prea multe interse la mijloc. Din toate campionatele "europene" FC FCSB si Craiova sunt pe locul 7, la egalitate in Europa la numarul de minute pentru fiecare penalty, confrom CIES Football Observatory. Ambele au un penalty la fiecare 290 de minute. Sunt detronate de echipe din Serbia, Grecia sau alte tari unde obiectivitatea arbitrilor poate fi pusa la indoiala. Sigur veti spune ca si ataca mai mult dar Real primeste penalty la 371 minute, Barcelona un penalty la 515 minute, Bayern unu la 519 minute. La polul opus Dinamo are 694 de minute / penalty , penultima din Liga 1. Numai sezonul asta, Dinamo a fost privata de 3 penaltiuri (cu Hermannstadt, Botosani si UTA) in timp ce adversarele primeau penalty la prima incursiune in careul de 11 metri. De asta VAR nu e atractiv in România. La noi in mămăLiga 1 totul se rezumă la cum si cât poti fura, dar patronii spanioli nu se preteaza la astfel de practici. Spaniolii ar trebui sa-i lase pe mitici in mocirla lor, să fure cât și cum vor ei. De altfel, nu stiu ce caută pe aici !? Ei nu stiu de omenii (FCSB-Viitorul), blaturi, arbitrii mizerabili, comentatori TV subiectivi si gazetari părtinitori. De altfel, nu stiu ce cauta Romania in UE ?? Nici macar banii din fonduri europene nu putem sa-i luam pentru ca sunt prea multe "interese" la mijloc.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează