FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

VIDEO Lobonț nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat în jurul lui: „N-am văzut ce a făcut Paul Iacob. Nu știu ce a zis Gigi Corsicanu'. Săpunaru a dat mâna cu mine”

Bogdan Lobonţ, după meciul cu U Craiova
Bogdan Lobonţ, după meciul cu U Craiova

Articol de , , - Publicat luni, 29 aprilie 2024 22:34 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 11:35

Antrenorul interimar al Rapidului, Bogdan Lobonț, a evitat să comenteze incidentele și declarațiile care nu i-au convenit.

Bogdan Lobonț a venit în fața camerelor de luat vederi, după eșecul suferit în fața Universității Craiova, dar a ocolit răspunsurile tranșante la întrebările jurnaliștilor.

Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului

VIDEO. Bogdan Lobonț l-a luat în brațe pe „nu pot să comentez”

Când a fost întrebat despre incidentul în care fundașul giuleștean Paul Iacob a sărit la bătaie cu un spectator, antrenorul interimar al Rapidului a spus că „n-am văzut ce a făcut Paul, așa că nu pot să comentez”.

La fel a reacționat și când i s-a cerut să comenteze afirmația unuia dintre membrii marcanți ai galeriei, Gigi Corsicanu', care a spus că „Rapidul e o pălărie prea mare pentru Lobonț”: „N-am văzut ce a declarat Gigi Corsicanu', deci n-am ce să comentez”.

Bogdan Lobonț susține că Cristi Săpunaru a dat mâna cu el

„Pisica”, cum e poreclit, s-a eschivat inclusiv atunci când i s-a amintit că la final, când i-a dat mâna și a încercat să-l ridice de pe gazon, căpitanul Cristi Săpunaru l-a respins. „Cristi a dat mâna cu mine, e normal să fie supărat, e căpitanul Rapidului”, a replicat Lobonț.

Meciul? „E o înfrângere care doare cel mai tare, mai ales că s-a întâmplat în fața propriilor suporteri. Jucătorii e normal să fie frustrați mai ales că au jucat bine în repriza secundă.

E normal să fie frustrare, sunt persoane, au emoții. Rezultatele sunt o consecință a ceea ce se întâmplă pe teren, trebuie să construim de la lucrurile bune, de la prestația bună din a doua repriză. Și jucătorii sunt conștienți de ce au făcut, de la prima etapă până acum”, a punctat Lobonț.

Bogdan Lobonț: „Explicații sunt și eu știu ce s-a întâmplat”

El susține că știe care-i cauza căderii Rapidului în play-off: „Explicații sunt și eu știu ce s-a întâmplat, dar nu vreau să le împărtășesc cu voi. Fanii au dreptul să fie supărați, pentru că în 7 meciuri echipa n-a scos decât un punct.

Au mai rămas trei partide de jucat, vedem care e reacția băieților în zilele următoare, până la partida de la Cluj. Eu discuții cu conducerea am în fiecare zi, ne consultăm. Dar e vorba despre ceea ce facem în fiecare zi”.

VIDEO. RAPID - CSU CRAIOVA 1-2 » Dan Șucu cu șase bodyguarzi după el. N-a scos niciun cuvânt

Mai puteți citi:

Scandal de amploare la Ploiești! Suporterii i-au amenințat pe jucătorii Petrolului: „Dacă ne băgaţi în B vă rupem picioarele!”

Fază rară în Rapid - Universitatea Craiova! A atins mingea cu mâna, dar Hațegan nu a acordat penalty

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
fibra
fibra  •  30 Aprilie 2024, 12:09

Lobont are motive sa fie deranjat de anumite intrebari de o stupizenie gen Bula,dar in rest pare ca e neam cu Nicusor Dan.

ray51
ray51  •  30 Aprilie 2024, 11:55

Draga Lobi, nu vorbesc despre palarii, pen'ca nici nu cred ca ai in garderoba asa ceva. Nu vorbesc despre maini stranse, pen'ca... n-am vazut scenele. Nu vorbesc despre Rapid, pen'ca ma ia cu ameteala. Problema este cea a psihologului. Daca nu poti sa fi conectat la viata reala (nu vezi, nu auzi, nu simti), deja e o stare grava care trebuie remediata. Cu bine.

bebe21
bebe21  •  30 Aprilie 2024, 08:59

nu prea mai comentez eu pe aici...si departe de mine sa fiu un fan al parizerului lui domnu' stiucu...dar din intamplare schimband canalele aseara am prins interviul lui lobont... o fi el un antrenor cum o fi (slab, mediocru, bunicel etc)...dar mizeriile de intrebari pe care le puneau aseara asa zisii reporteri de la digi...in locul lui lobi le umpleam capul de pumni...omul a raspuns calm, cu subiect si predicat, ce crede el despre situatia de la rapid...in fine...domnilor reporteri...de toata jena...mai si sunteti platiti pentru asa ceva? serios, stimabililor, putin respect, totusi baiatul asta a fost portarul echipei nationale atatia ani... cat despre Krasniqi si Sapunaru...ce mai ar fi de spus...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează