FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Budescu, analizat de un fost internaţional: „E greu să schimbi un jucător la o anumită vârstă” » De ce crede că Voluntari e echipa care i se potriveşte perfect

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 09:25 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 10:45

Constantin Budescu (32 de ani) a refuzat oferta celor de la Sepsi și este aproape să semneze cu FC Voluntari. Bogdan Stelea (54 de ani), fost internațional, a comentat decizia mijlocașului.

Plecat marți dimineață spre Sfântu Gheorghe pentru a semna cu Sepsi, Budescu s-a răzgândit în ultimul moment, preferând să meargă la FC Voluntari, echipă mult mai aproape de casă. Budescu este originar din Manasia (Ialomiţa), dar e stabilit la Ploieşti.

Budescu i-a enervat pe cei de la Sepsi: „La noi cuvântul e sfânt! Știți ce e deranjant?”
Sepsi
Budescu i-a enervat pe cei de la Sepsi: „La noi cuvântul e sfânt! Știți ce e deranjant?”

Bogdan Stelea consideră că transferul acestuia la ilfoveni va fi prielnic pentru mijlocaș, care va da un randament bun la formația lui Liviu Ciobotariu.

Bogdan Stelea: „O să aibă un randament bun”

„Nu știu de ce am senzația că dacă se duce la Voluntari, cu toată atmosfera care e acolo, cu jucătorii cu experiență, cu Ciobotariu, care gestionează într-un anume fel jucătorii de genul ăsta, cred că o să aibă un randament bun. 

Da, am încredere în el acolo. E greu să schimbi un jucător la o anumită vârstă și să-l pui să facă anumite lucruri”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit digisport.

Attila Hadnagy: „Budescu ne-a sunat pe noi!”

Decizia lui Budescu de a nu mai semna cu Sepsi i-a înfuriat pe covăsneni, Attila Hadnagy, directorul general al clubului, s-a declarat nedumerit de alegerea mijlocașului.

„Poate că e mai bine așa, ca el să meargă la Voluntari. Știti ce-i deranjant? Că el ne-a sunat, noi nici nu credeam că putem să ni-l permitem, de asta nu ne-am gândit la el. Apoi și-a dat OK-ul, iar la noi cuvântul e sfânt. Nu stăm să plângem, au mai fost și alții care trebuia să vină la noi, ca Vukusic, iar apoi ne-am bucurat că am economist niște bani. 

Poate e mai bine așa, Dumnezeu știe mai bine cum le rânduiește. Nu înțeleg de ce ne-a mai sunat dacă știa că-i departe de casă, cum zice el”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, pentru GSP.ro.

VIDEO Oferte pentru Liviu Ciobotariu! Pleacă de la Voluntari? ”Sunt contactat!”

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB are nevoie de o minune » Cum arată calculele în lupta cu CFR Cluj

Dinamo e gata să aducă un portar din Liga 1 » Șanse mari să vină și un vârf cu experiență!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează