FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bomba anului în România! Rednic face o dezvăluire incredibilă: "Eu am vrut să cumpăr Dinamo"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 15:28

Mircea Rednic a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui Dinamo și a dezvăluit că a vrut să cumpere clubul din Ștefan cel Mare.

"Eu am vrut să cumpăr Dinamo, domnul Nicolae Badea vă poate confirma asta. Singur nu puteam, am încercat, dar nu s-a putut. Nu mai cumpăr clubul, că am pierdut toți banii în Arabia", a declarat Rednic.

Ionuț Negoiță a declarat în această primăvară că e dispus să vândă clubul Dinamo. De altfel, mai mulți oameni de afaceri străini, printre care și arabi, au vrut să achiziționeze al doilea cel mai titrat club de fotbal din România. În cele din urmă, Negoiță a rămas cu clubul.

Citește și: Rednic a făcut show la conferința de presă: "Prefer să fiu un antrenor fără demnitate sau fără onoare" + Mesaj pentru Claudiu Niculescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
rocky2
rocky2  •  15 Octombrie 2018, 18:16
Postat de vlad.dracul pe 15 Octombrie 2018, 15:59

E sarac ca un moldovan sarac.

Mai sarac ca Iosif?:)))

rocky2
rocky2  •  15 Octombrie 2018, 18:15
Postat de magic4ever pe 15 Octombrie 2018, 16:27

Rednic este fara discutii cel mai bun antrenor din campionat, sunt sigur ca o sa aduca cat mai repede 2-3 fotbalisti de valoare sa acopere posturile deficitare ...oricum si cu lotul actual in urmatoarele 3 etape luam 9 puncte 100%!

Pana in iarna nu poate aduce pe nimeni...

st.il.
st.il.  •  15 Octombrie 2018, 17:19

Sorry !. Greșeală de grafiere: "l-ați" , nu "l-a-ți" !...Mulțumesc frumos.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează