FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Bonus pe "capul" Stelei » Negoiţă îi premiază pe dinamovişti dacă vor învinge Steaua

Steliștii au cîștigat ultimele 4 confruntări directe cu dinamoviștii, trei în campionat și finala Cupei din 2011
Steliștii au cîștigat ultimele 4 confruntări directe cu dinamoviștii, trei în campionat și finala Cupei din 2011

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 19:25

Negoiţă promite o primă de cîte 5.000 de euro pentru a-i învinge pe rivalii de-o viaţă în Derby de România.

Dinamo mai are de jucat cu Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa şi Ceahlăul pînă pe 10 mai, cînd este programat Derby de România, dar roş-albii se gîndesc deja cum să-şi răpună marii rivali. "Cîinii" nici nu vor să-şi închipuie cum ar fi ca Steaua să celebreze cucerirea titlului de campioană pe Arena Naţională, cînd gazdă va fi Dinamo!

Ionuţ Negoiţă a preluat modelul Cristi Borcea, care obişnuia să promită bonusuri consistente înaintea partidelor importante, şi i-a anunţat pe jucători că vor încasa aproximativ 5.000 de euro de om dacă vor bate Steaua.

"Voi oferi o primă consistentă pentru derby-ul cu Steaua, cred că avem şanse reale să ne impunem în această confruntare. Dacă Steaua va reuşi să cîştige titlul contra noastră, atunci nu îmi rămîne decît s-o felicit şi să sper că în viitorul apropiat vom reuşi şi noi acelaşi lucru", a spus Negoiţă la sportro.

"În patru ani vreau un stadion nou! Pînă atunci, toate meciurile le vom juca pe Arena Naţională. La majoritatea partidelor am ieşit pe minus, dar fanii noştri merită condiţii decente" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Naumovski se desparte de "cîini"
Dinamo intenţionează să rezilieze la vară contractul cu Kristijan Naumovski, 24 de ani, mai ales că şi macedoneanul ia în calcul să meargă la o echipă unde poate fi titular. "Kiko" a apărat după o pauză de 6 luni la Tîrgu-Jiu, 0-2 cu Pandurii, însă va fi iar pe bancă la partida cu Gazul, duminică. Din 2010, de cînd a venit la "cîini", Naumovski a strîns doar 23 de meciuri. Vrea să fie titular, pentru a nu pierde contactul cu prima reprezentativă a Macedoniei.

Inbox
- Marius Alexe a ales ieri la amiază, în timpul liber, să meargă la meciul de tenis dintre Victor Hănescu şi Mihail Iujnîi.
- Ionuţ Negoiţă l-a amintit iar pe Il Luce: "Domnul Mircea Lucescu ne-a promis că ne va ajuta cu sfaturi. Cînd se va retrage în România, probabil că se va implica şi personal în proiectul Dinamo".
- Proiectul lui Mircea Sandu, o Ligă 1 cu 12 echipe, îl încîntă pe Negoiţă: "Ar fi indicat un asemenea sistem, ar veni şi mai mulţi bani din drepturile TV pentru cluburi. Iar jucătorii de valoare s-ar strînge la aceste formaţii".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
silvercloud
silvercloud  •  26 Aprilie 2013, 18:00

Bai Negoita, n-ar fi mai incantator un sistem cu 8 echipe ?! S-ar concentra si mai mult jucatorii buni si ati lua si mai multi bani de la televiziuni?! Sau un campionat in 4 echipe? Ati juca direct in Cupele europene, fara nici o problema !!!

belamy
belamy  •  26 Aprilie 2013, 14:18
Postat de mariuss72 pe 26 Aprilie 2013, 08:13

De acord, Danciu e profesionist 100%, a facut pentru Dinamo ce nu au facut toti adunati, nu merita sa fie hulit...dar fiecare dupa cum il duce capul.

nu-l ironizeaza nimeni, nu-l mai victimizati(voi stelistii); cand esti 100% pro (cum spuneti voi)....ai o ocazie , marci gol. cand joci la alibi, ratezi cu seninatate din 2-3 metri, linia portii, nici nu mai conteaza.....apoi dai din maini, strigi la altii, esti nervos si agreezi schimbul de generatii dar numai in ceeace ii priveste pe altii. lasati-o jos ca macaie!

yoz7777
yoz7777  •  26 Aprilie 2013, 12:01

Nu il inteleg pe Negoita! Se da rotund ca vrea proiect sanatos si ia decizii nesanatoase - ce rost are sa premiezi jucatorii cu 5000 euro daca nu prinzi cupele europene? Il intelegeam sa le dea banii, daca prindeau cupele europene. Dar altfel cefaci, premiezi o victorie fara sa ai preformanta? Halal gandire. Eu as prefera sa iau campionatul 10 ani la rand si sa am doar egaluri si infrangeri cu Dinamo, eventual ei sa nu prinda nici cupele europene. Tot balcanism se numeste ce face Negoita, premiere pentru nerealizari... Din cauza asta a scazut Dinamo ca au mers pe principiul "pentru noi conteaza doar meciurile cu Steaua!". Dar cu performanta la nivel de club ce facem mon cher?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează