FOTBAL  »  LIGA 1  »  BOTOȘANI - FC ARGEȘ

Botoșani a cerut penalty în finalul meciului cu FC Argeș: „VAR-ul stă 3 minute și nu vede hențul?!” » Ce arată reluările + verdictul specialistului

Momentul în care Meza Colli atinge mâna cu mâna în careu
Momentul în care Meza Colli atinge mâna cu mâna în careu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 20:34 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 21:35

FC Botoșani a remizat pe teren propriu în confruntarea cu FC Argeș, scor 0-0. În minutul 89, gazdele au solicitat penalty după ce Meza Colli a atins mingea cu mâna în careu. 

În finalul partidei, FC Botoșani a cerut penalty. Petkovski a inițiat o acțiune pe partea stângă, i-a pasat lui Mailat în careu, care s-a întors și i-a pasat lui Tîrcoveanu. Din „decarul” moldovenilor mingea a sărit în mâna lui Meza Colli, care a respins apoi în corner. 

Căpitanul unei candidate la play-off le bate obrazul fanilor și dezvăluie: „Aș fi plecat acum, dacă nu mă accidentam!”
INTERVIU
Căpitanul unei candidate la play-off le bate obrazul fanilor și dezvăluie: „Aș fi plecat acum, dacă nu mă accidentam!”

Jucătorii lui Teja s-au năpustit la arbitrul Andrei Moroiță cerând penalty, dar centrarul a dictat doar lovitură de colț. Faza a fost apoi analizată timp de 4 minute la VAR, decizia finală rămânând neschimbată, spre nemulțumirea lui Mihai Teja. 

FC Botoșani a cerut penalty: „VAR-ul stă 3 minute și nu vede hențul?!”

„Nu e nicio explicație a arbitrului. Penalty clar. Nu înțeleg, ai VAR, stai trei minute să analizezi faza și nu vezi hențul?!”, a declarat Teja la Prima Sport după partidă. 

Botoșani a cerut penalty în finalul meciului cu FC Argeș: „VAR-ul stă 3 minute și nu vede hențul?!” » Ce arată reluările + verdictul specialistului
Momentul în care Meza Colli atinge mâna cu mâna în careu

Antrenorul Botoșaniului, contrazis de specialiști

GSP.ro a contactat un fost arbitru FIFA pentru a lămuri faza, acesta considerând că „centralul” Moroiță a luat decizia corectă de a nu acorda penalty:

Pe reluări nu se vede clar dacă mingea îl lovește în piept, în mână sau în umăr. Mingea nu își schimbă traiectoria, nu pot să interpretez faza. Reluările nu sunt conclundente, nici în camera VAR nu s-a putut vedea mai clar. 

S-a dat credit arbitrului, care era mai bine poziționat pe teren, și s-a menținut decizia inițială de a nu acorda penalty.

În direct la DigiSport, fostul arbitru Marius Avram a dat și el credit „centralului”: „Mingea vine de aproape, el e în alergare, încearcă să joace cu piciorul nu cu mâna. Îi lovește întâi piciorul, apoi mâna. Aceste elemente duc către concluzia că nu trebuia acordată lovitură de la 11 metri și cei de la VAR au făcut bine că nu au chemat arbitrul să revadă”.

Citește alte știri din Liga 1: 

Florinel Coman putea fi eliminat în Farul - FCSB » Cum l-au surprins camerele TV: „Ce, e prima oară când face asta?”
Farul - FCSB 3-1
Florinel Coman putea fi eliminat în Farul - FCSB » Cum l-au surprins camerele TV: „Ce, e prima oară când face asta?”
Semnal de alarmă pentru una dintre „perlele” Ligii 1 » E criticat și de antrenor: „A greșit la două goluri”
STATISTICĂ
Semnal de alarmă pentru una dintre „perlele” Ligii 1 » E criticat și de antrenor: „A greșit la două goluri”

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează