FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-0

Bogdan Andone nu împărtășește euforia patronului: „Mai am nevoie de jucători”

Bogdan Andone, 49 de ani
Bogdan Andone, 49 de ani

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 20:26 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 21:22

Bogdan Andone a debutat cu dreptul pe banca lui FC Botoșani, 1-0 cu CFR Cluj, însă nu este atât de entuziasmat ca patronul Valeriu Iftime, căruia îi cere întăriri.

Codașa FC Botoșani a oferit surpriza etapei, 1-0 cu CFR Cluj, însă noul antrenor, Bogdan Andone a avut un discurs moderat în fața camerelor de luat vederi.

CFR Cluj are și o variantă de rezervă: un fost selecționer ar fi pe lista lui Nelu Varga
CFR CLUJ
CFR Cluj are și o variantă de rezervă: un fost selecționer ar fi pe lista lui Nelu Varga

Mai mult, fostul tehnician al FCSB-ului i-a cerut întăriri patronului Valeriu Iftime. „S-a văzut că au venit jucători cu experienţă, fotbaliștii tineri au alt randament lângă ei. Dar mai avem nevoie de jucători”, a comentat Andone.

Bogdan Andone anunță că Romario Benzar „are o problemă musculară”

El a dezvăluit că Romario Benzar, cel care i-a dat pasa la gol lui Eduard Florescu, s-a accidentat: „Din păcate, Benzar are o problemă musculară”. Ceea ce nu e ok în perspectiva meciului de la Sibiu, cu Hermannstadt, în runda următoare.

„Trebuie să rămânem concentraţi, de marţi trebuie să ne readunăm şi să pregătim foarte bine meciul de la Sibiu. Am făcut doar un pas înainte cu CFR, am pregătit jocul la victorie, să punem presiune pe adversar. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine, pentru modul în care au muncit.  Da toate meciurile sunt dificile.

Cei de la Sibiu au o echipă omogenă, doar sunt de doi ani şi jumătate cu acelaşi antrenor. Noi însă trebuie să ne gândim doar la noi şi să încercăm să luăm toate cele trei puncte”, a prefațat Bogdan Andone întâlnirea programată duminică, 28 ianuarie, de la ora 13:00.

Valeriu Iftime a făcut până acum 6 transferuri

FC Botoșani i-a transferat până acum, în acest mercato invernal, pe Aldaír Ferreira (Dziugas), Ioan Filip (U Cluj), Andrei Miron (U Cluj), Juan Cruz Kaprof (Sarmiento Junin), Zoran Mitrov (Petrolul) și Alexandru Piftor (Unirea Dej).

Miron a revenit, practic, la echipa moldoveană, unde a mai jucat între 2015 și 2020, înainte de a se transfera la FCSB. Apoi, el a mai evoluat la Hapoel Haifa și la U Cluj.

VIDEO Surpriză IMENSĂ în Superliga » Botoșani câștigă al doilea meci al sezonului, cu CFR Cluj! Imagini din vestiar

Mai puteți citi:

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu

Valeriu Iftime, în culmea fericirii după ce a bătut CFR! Noul pariu de la Botoșani: „Va fi golgheterul campionatului”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează