FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Bătăi de cap pentru Gigi Becali. FCSB, acționată în instanță: „Nu voi mai sta după ei și azi o să le fac plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor”

FCSB, reclamată la comisii de FC Botoșani
FCSB, reclamată la comisii de FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 13:06 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 13:31

FC Botoșani este sătulă să aștepte un răspuns din partea celor de la FCSB cu privire la suma care li se cuvine din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray și a hotărât să acționeze în instanță.

  • Context: Moldovenii l-au vândut pe Moruțan la FCSB cu un milion de euro și au mai păstrat 9% din revânzarea jucătorului. Odată cu transferul mijlocașului la Galatasaray, Botoșani trebuie să primească compensații din partea lui Becali

Cătălin Anton, președintele moldovenilor, a dezvăluit cum în ultimele trei săptămâni a fost „dus cu vorba” de omologul de la FCSB, Valeriu Argăseală, care a tot ezitat să-i răspundă la solicitările făcute de a afla adevărata sumă de transfer.

„I-am făcut acum ceva timp o primă solicitare domnului Argăseală pentru a afla oficial pentru ce sumă a fost vândut Moruțan și care sunt teremenele de plată. Noi intenționăm să facem un împrumut la o bancă și vrem să garantăm cu acele termene de plată de la FCSB. 

Avem de primit de la dânșii banii pentru cele nouă la sută din procentele pe care le mai deținem, dar nici până azi noi nu am fost anunțați suma pentru care a fost vândut Moruțan și când vor încasa ei banii de la Galatasaray. Nu știm pe ce bani ne putem baza de la FCSB. 

La prima solicitare, Valeriu Argăseală mi-a spus că sunt date confidențiale și nu au cum să ne informeze. I-am făcut și a doua solicitare, dar apoi nu mi-a răspuns deloc. Am pus mâna pe telefon și l-am sunat ca să încercăm să o rezolvăm amiabil și să nu ajungem pe la comisii. 

Acest lucru l-am făcut acum vreo opt – nouă zile. Domnul Argăseală mi-a zis să le trimit din nou o altă cerere că ne vor răspunde. Până luni nu primisem niciun răspuns. 

Apoi, luni dimineață am fost sunat întâmplător de domnul Argăseală pentru a discuta alte probleme, iar când l-am întrebat de acel răspuns pentru Moruțan mi-a zis că o să ni-l trimită în cursul zilei de luni. Dar, evident că nu am mai primit nimic de la FCSB. 

Nu voi mai sta după ei și azi o să le fac plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. Ne-au tot dus cu vorba. Am încercat tot ce a fost posibil omenește să ne înțelegem cu ei pe cale amiabilă. Nu avem cu cine”, a declarat Cătălin Anton potrivit Prosport.

Observ că Gigi Becali atunci când are interes știe să mă caute, dar acum când are ceva de plată tace și nu dă niciun semn. Vouă vi se pare normal? Eu deja cred că este rea-intenție
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Video » Poveste incredibilă a lui Valeriu Iftime! Momentul când a fost chemat la DNA și i-a fost greu să spună adevărul

Citește alte știri din Liga 1:

„Cât costă Screciu?” » Fotbalistul Craiovei a fost în pericol să-și încheie cariera, iar acum este remarcat de scouteri din campionate puternice!

CFR Cluj, spectacol în amicalele de azi » 12 goluri înscrise de campioană

Playtech: Imagini BOMBĂ cu Anna Lesko de când era IUBITA lui Columbeanu! Aşa nu ai mai văzut-o pe vedetă. FOTO DE NERATAT


Comentarii (1)
jabs
jabs  •  13 Octombrie 2021, 08:44

Pana sa plateasca Gigi luati banii de la cfr...cu aia nu aveti traba, ca s rau platnici ???????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează