FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Doi titulari, gata să se transfere de la Botoșani! Iftime dezvăluie: „Nu țin pe nimeni care vrea să plece” » L-a luat la rost pe Croitoru: „Ar fi ce mai mare greșeală”

FOTO: facebook.com/fcbotosani
FOTO: facebook.com/fcbotosani

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 13:25 / Actualizat luni, 10 mai 2021 17:07

După victoria echipei sale cu CS Universitatea Craiova, 3-2, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit despre viitorul moldovenilor.

Omul de afaceri a spus că are două oferte pentru fundașul Andrei Chindriș (22 de ani) și că atacantul sirian Mahmoud Al Mawas (28 de ani) ar putea pleca și el.

Chindriș și Al Mawas pot pleca de la Botoșani

Pe Chindriș am două oferte, ambele din străinătate. Una de foarte foarte departe, alta de mai aproape.  Nu e o ofertă din Belgia, ci dintr-o țară de pe lângă. Cea de foarte foarte departe e destul de bună, dar cred că va accepta doar dacă e un salariu foarte bun. El încă se gândește la națională. Sper să găsească unde să plece, clubul va fi de acord.

Al Mawas vrea și el să plece! Nu știe dacă România e atât de plăcută vieții lui. Eu nu țin niciun jucător care vrea să plece”, a spus Iftime la Pro X.

  • Chindriș este la FC Botoșani din 2017, fiind împrumutat ulterior la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a marcat de ori în Liga 1, în 34 de partide.

1.000.000 de euroeste cota lui Chindriș, potrivit transfermarkt

  • Al Mawas a semnat în noiembrie 2020 cu FC Botoșani și a bifat 22 de meciuri în Liga 1, în care a punctat de patru ori.

600.000 de euroe cota lui Al Mawas pe transfermarkt

Valeriu Iftime: „Nu știam că Marius Croitoru nu a fost la conferință”

Patronul lui FC Botoșani a vorbit și despre situația lui Marius Croitoru, care nu a venit la flash interviu după meciul contra Craiovei și care nu va putea antrenorul principal din sezonul viitor pentru că nu are licență Pro.

„Aș vrea să rămână la noi, aș face orice să rămână. E adevărat că nu are licență, dar sper să găsim o soluție. E o greșeală că nu a fost la conferință și interviu. Eu nu știam pentru că am plecat imediat după meci. Probabil a avut vreo problemă. De acum va veni la fiecare conferință. Am să discut cu el. Prezența e obligatorie la conferință. Nu cred că Marius ignoră presă, ar fi greșeala vieții lui!”,  a adăugat Iftime. 

VIDEO  Florin Bătrânu, declarații despre ieșirea violentă a lui Cristescu: „E o fire care se aprinde foarte repede”

Citește mai multe știri despre FC Botoșani: 

Sorin Cârțu, ironii către Croitoru: „Am lăcrimat pe discursul lui!” » Oltenii acuză jocuri de culise în play-off: „Jucătorii văd atitudini diferite”

Croitoru, deranjat de acuzele aduse lui FC Botoșani: „Cum să zic asta?! Jucătorii te scuipă în față și ajungi la pușcărie!” » Ce spune despre conflictul cu Silvian Cristescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
sooos1ck
sooos1ck  •  10 Mai 2021, 18:57
Postat de masinameaeata pe 10 Mai 2021, 17:28

Hai ca ii transfera fcsblat pe amandoi si te scapa de dureri.

Adevarul e ca ar avea nevoie de amandoi, sunt jucatori buni!

masinameaeata
masinameaeata  •  10 Mai 2021, 17:28

Hai ca ii transfera fcsblat pe amandoi si te scapa de dureri.

respect_burca
respect_burca  •  10 Mai 2021, 15:44
Postat de Alexandru Chis pe 10 Mai 2021, 15:13

De cand Becali s-a ars cu Harut, sufla si-n iaurt!

iosife ...nu o mai da de brad ....ca stim cum se fac transferurile intre *** si fcsblat !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează