FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-3

Croitoru a recidivat! Antrenorul lui FC Botoșani, somat în direct: „Te credeam mai apt...”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani // foto: captură YouTube @ Look Sport
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 21:44 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 21:57

După meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, scor 2-3, Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul învingător, a refuzat să vină la flash-interviu. 

Cronica meciului Universitatea Craiova - FC Botoșani, AICI

La fel ca la finalul meciului de etapa trecută, pierdut de echipa sa cu FCSB (1-3), Marius Croitoru a refuzat să se prezinte la flash-interviu. Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club” de pe DigiSport, susține că antrenorul ar fi deranjat de faptul că în emisiunea sa s-a spus că antrenorii trebuie să dețină licența PRO pentru a fi „principali” în Liga 1, licență pe care Croitoru nu o posedă.

„Marius Croitoru nu mai vrea să vină la declarații”

„Uitați-vă la Croitoru care nu mai vrea să vină la declarații. Am spus doar că antrenorii principali ar trebui să aibă licență PRO. Dacă are o problemă cu asta, înseamnă că are o problemă cu legea. Îl credeam mai apt să înțeleagă... în fine”, a spus Naum în timpul emisiunii din această seară.

Marius Croitoru este unul dintre „principalii” din Liga 1 fără licență PRO. Acest lucru ar putea deveni problematic din sezonul viitor, când FRF intenționează să le interzică antrenorilor fără această licență să ofere indicații.

„Vrem ca echipele să fie pregătite de antrenori cu licență PRO și doar ei să dea indicații din sezonul următor. Momentan însă nu s-a luat nicio decizie în acest sens”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF, în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

Clasament play-off Liga 1: Craiova, șanse infime la titlu

Mai multe știri despre Craiova - FC Botoșani:

Scene reprobabile la Craiova - Botoșani! Silvian Cristescu, criză de nervi și înjurături în timpul meciului

Dan Nistor și-a anunțat viitorul într-un mod comic: „Nu știu unde ați văzut cu Sepsi, Mepsi” + Marius Constantin, resemnat: „Nu ne mai gândim la campionat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  10 Mai 2021, 21:20

Felicitari FC Botosani !!!

2964013683825057
Viorel Popescu  •  10 Mai 2021, 15:40

Ce prostie cu licența Pro. Un patron poate sa pună antrenor pe cine crede el.Numai decizii proaste luate de actuala conducere a FRF.De aceia a ajuns fotbalul românesc de râsul lumii.

albalbastru72
albalbastru72  •  10 Mai 2021, 13:14
Postat de Angela Ionescu pe 10 Mai 2021, 13:04

Cum incepe emisiunea Naum este lamentabil, punandu-i pe cei doi invitați intr-o situație jenantă să recunoască că victoria Botoșanului este suspectă și are iz de incorectitudine la cum joaca cu Craiova și cum a jucat cu Steaua. Naume ești penibil.????

Gresit,Naum a pus faza cu golul 1 al Botosaniului marcat din cel mai mare offside pe care l-am vazut nesemnalizat in viata mea.Nu asta e problema,este normal si logic sa nu mai antrenezi ca principal fara licanta PRO indiferent daca ai sau nu rezultate.E ca si cum Florinel Coman conduce o masina fara sa faca accident dar nu are permis.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează