FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-3

Dan Nistor și-a anunțat viitorul într-un mod comic: „Nu știu unde ați văzut cu Sepsi, Mepsi” + Marius Constantin, resemnat: „Nu ne mai gândim la campionat”

Dan Nistor, mijlocaș CS U Craiova // foto: captură YouTube @ Look Sport
Dan Nistor, mijlocaș CS U Craiova // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 20:46 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 21:43

Dan Nistor (33 de ani) și Marius Constantin (36), doi dintre pilonii Universității Craiova, au oferit declarații după meciul pierdut cu FC Botoșani, scor 2-3.

Cronica meciului Universitatea Craiova - FC Botoșani, AICI

Mijlocașul Craiovei, autorul golului de 1-1, din penalty, spune că echipa sa a pierdut nemeritat astăzi, având în vedere numărul mare de ocazii pe care „leii” le-au avut. Nistor a vorbit și despre posibilitatea de a lăsa Craiova pentru Sepsi, oferind un moment comic.

„Ne-au rămas locul 3 și Cupa României. Asta este viața, păcat, astăzi am pierdut nemeritat, am avut foarte multe ocazii de gol. Păcat că nu am marcat mai mult. Nu trebuie să ne uităm în trecut, ci în prezent și în viitor. Nu vreau să mă uit înapoi și să-mi amintesc ce s-a întâmplat.

Prefer să mă abțin (n.r. - întrebat despre cum a jucat FC Botoșani cu FCSB), nu este problema mea cum au jucat cu alții. Cu noi au jucat foarte bine, au câștigat, îi felicit pe această cale și le doresc multă baftă în continuare.

Mai am 3 etape de campionat, semifinala și Cupa, apoi merg în vacanță, după care mă întorc în Craiova pe 12 că sunt naș, vom face un botez și o nuntă foarte frumoase, apoi ne reunim și începe treaba. Bineînțeles, tot la Craiova, nu știu unde ați văzut dumneavoastră cu Sepsi, sau Mepsi, sau mai știu eu cine”, a spus Nistor la microfonul Digisport. 

Marius Constantin: „Nu ne gândim la campionat”

La interviuri a venit și Marius Constantin. Veteranul din defensiva oltenilor a părut resemnat, spunând că obiectivele rămase pentru Craiova sunt locul 3 în campionat și Cupa României, acolo unde „alb-albaștrii” sunt cu un pas în finală.

„Nu ne pică bine deloc acest rezultat. Nu este vorba numai despre acest eșec, ci de evoluții din ultima perioadă, care nu sunt dintre cele mai bune. Știm că lumea este dezamăgită dar nu avem altceva de făcut decât să continuăm să jucăm, să sperăm și să încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci. Sper ca meciul viitor să câștigăm. 

Nu ne gândim acum la campionat, ci la ce și cum să facem să ieșim din situația în care ne aflăm acum. Noi trebuie să o facem, să jucăm, pentru că nu avem nimic de pierdut. Trebuie să ne consolidăm poziția a treia și să câștigăm Cupa României.

Mi-e greu să fac o analiză acum a ceea ce s-a întâmplat. La 2-2 am avut 2-3 ocazii foarte mari, dacă făceam 3-2 cred că am fi reușit să rezistăm până la sfârșit și discursul meu ar fi fost diferit. Trebuie să luăm realitatea, să fim obiectivi, conștienți că nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră și fiecare în parte să încerce să-și aducă aportul pentru binele echipei și rezultatele pozitive care ar trebui să apară”, a spus fundașul. 

Clasament play-off Liga 1: Craiova, șanse infime la titlu

Mai multe știri despre Craiova - FC Botoșani:

Două faze controversate în Universitatea Craiova - FC Botoșani » Oltenii, dezavantajați de arbitraj

Scene reprobabile la Craiova - Botoșani! Silvian Cristescu, criză de nervi și înjurături în timpul meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  10 Mai 2021, 00:37
Postat de Dan Petnaise pe 09 Mai 2021, 21:54

Bravo băieți ! La anul !

Încă o dată....

176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Mai 2021, 22:00

Cele 7 etape fără victorie. Papură zicea că sunt 7 etape fără înfrângere. Ca să vezi. El era bucuros săracul.

176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Mai 2021, 21:58

Voi ați făcut tot posibilul. Dacă nu îl aveați pe Papură și Cristescu, erați campioni cu 5 etape înainte de final.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează