FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VOLUNTARI 0-1

Ciobotariu, după ce a refuzat FCSB pentru Voluntari: „Sunt convins că și-au dorit să rămân lângă ei”

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 20:21 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 20:54

Botoșani - Voluntari 0-1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, este convins că jucătorii săi și-au dorit ca el să continue la echipă, după ce a fost dorit de FCSB.

„Sunt aici să lucrez cu ei. E clar că mă cunosc foarte bine. Sunt convins că și-au dorit să rămân, le mulțumesc dacă au spus că îmi dedică victoria. Am avut tot timpul încredere în ei”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport.

Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”
FCSB
Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”

Declarațiile lui Liviu Ciobotariu, după Botoșani - Voluntari 0-1

„Le mulțumesc jucătorilor și aș vrea să îi felicit. Nu e ușor să câștigi la Botoșani, îți trebuie determinre, atitudine. Azi am făcut un joc bun. Ne-am apărat bine, am stat bine în teren, am închis spațiile. Au jucători cu viteză, calitate, dar noi nu le-am dat spații. Am reușit să marcăm, am mai avut și alte două ocazii mari. Aveam nevoie să câștigăm, pentru moral, pentru clasament.

Jucăm acum la FCU Craiova, în cupă, joi. Va fi un meci complicat, pentru că avem mulți jucători accidentați. Am reușit să îl recuperăm pe Matricardi, el ne-a lipsit la ultimele două meciuri de acasă. Avem probleme... Voi vedea cum abordez meciul. 

Sigur că vrem să câștigăm, dar la 3 zile jucăm din nou în deplasare. Am prins 3 deplasări consecutive, vom vedea cum o să abordez”, a mai spus Ciobotariu

Armaș, mesaj pentru Ciobotariu: „Îi mulțumesc lui Mister că a rămas la echipă”

Igor Armaș, fundașul central de la FC Voluntari, a avut un mesaj special pentru Ciobotariu, după ce acesta a ales să rămână la echipa ilfoveană.

„Am întâlnit o echipă foarte bună. A fost un meci frumos, de luptă, au fost și ocazii. E foarte urât când primești în minutul 20 un galben. Mister a fost tare pe picioare. El a tatăl familiei noastre. Îi mulțumesc că a rămas la echipă”, a spus Armaș, potrivit sursei menționate.

Ne-am descătușat puțin, dăm drumul la muzică acum. Erau foarte importante aceste 3 puncte. Scopul scuză mijloacele. Am avut câteva ocazii, Damașcan cu capul din câțiva metri. Nu mai contează nimic, important era să obținem cele 3 puncte. Le mulțumit fanilor pentru că au venit aici. Urmează două meciuri grele ,trebuie să ne refacem și să urcăm în clasament

- Vadim Rață, mijlocaș FC Voluntari

Citește și alte știri din Liga 1:

Becali l-a pedepsit pe Tavi! Dică a negat realitatea, dar MM a confirmat noua decizie: „Asta e ordinea acum!”

Farul - CS Mioveni » Echipele de start: Hagi, la atac cu Torje, Alibec și Pitu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează